Żelka 14.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Niech mi proszę ktoś mądry powie bo ja już się w tym gubię. W drugiej Polowie kwietnia zamówiliśmy auto w salonie Forda. Fiestkę. Miała być końcem czerwca, do polowy lipca najpóźniej. Był telefon od szefa, ze wszystko ok., ze poszła w Niemczech do produkcji. W lipcu, po telefonie męża, przepraszają, że będzie opóźnienie, bo w Niemczech mają kłopoty z produkcją i nasze auto jeszcze nawet się nie robi. Przesłały do domu kolejna umowę gdzie napisali, ze auto dostarcza po 15. sierpnia. I cisza. We wrześniu, znowu po telefonie męża, przepraszają ale nasze auto będzie dopiero koło 15 października. Mąż już lekko wkurzony, ale dalej grzecznie, załatwił, ze dostaniemy samochód zastępczy. Mamy go gdzieś od końca września. Zgadujecie już chyba, ze nasza Fiestka nie będzie kolo 15. 10. Teraz podaja termin 15. Listopada. Czy ktoś wie o co tutaj chodzi??? Jakie problemy maja w Niemczech, ze są takie opóźnienia? Co z tym Fordem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Na Ursynowie w salonie Forda grzecznie sobie stoi Fiesta i bardzo ładna jest Może to diler do d... jest albo coś kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja tez mam takie odczucia, ale mowie, moze ja z nerwow. Nasz to ten kolo Nefci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A może spróbujcie w iinnym nie wiem czy to się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Musialabym miec pewnosc, ze tam nie bedzie to samo, (dlatego pytam czy ktos cos wie o tych problemachw firmie) a tutaj to wciaz mysle, ze juz chyba dadza to auto. Kurka jakby na kartki byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 spytam przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zeljko szwagrowi odwlekali tak peugota. CO prawda nie trwało to AŻ TYLE! ale kilka tygodni. Jak przyjechał to byli tak zachwyceni że mało nie oszaleli z radości. Potem sie okazało, że by bity na całym boku bo spadł im z samochodu przy załadunku zanim go jeszcze wogóle szwagier na oczy zobaczył Były bajki, że już płynie, ze na statku i niewiadomo co jeszcze. Sprzedawca oszust ile wlezie! A to było nowe, salonowe auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No nasze tez nowe. To mnie pocieszylas. Na razie czekamy cierpliwie, ale gotowa jestem pisac do Niemcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja chyba wycofałabym sie z umowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Trzeba bylo tak zrobic w lipcu. Teraz jakos wciaz mysle, ze to jeszcze nie dlugo. A moze w nagrodze za cierpliwosc za darmo dostane... bzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 17.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Na Ursynowie w salonie Forda grzecznie sobie stoi Fiesta i bardzo ładna jest Może to diler do d... jest albo coś kręci Inna rzecz ze bardzo nie polecam tego ursynowskiego dilera a zwłaszcza własciciela salonu - pana M. (buc, cham i mobbignowiec jakich mało) No ale to nie na temat :/ .... A na temat - nie mam pojecia co nie tak z Fordem ale powinniscie za takie opóźnienie dostac duzy upust ceny. Albo jakieś dodatkowe wyposażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.10.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Zobaczymy, powiedzieli, ze zrobią tak abyśmy bili zadowoleni. Raczej kulturalny ten szef i pracownicy także, wiec nie spodziewam sie jakiś przykrości lub przekrętów, ale martwi mnie to czekanie. Choć teraz jak dali zastępczy samochód to juz nie martwię sie tym aż tyle. W ogóle, widzę, ze takich nowych Fiestek na ulicach jest mało, wiec może faktycznie Niemcy maja dużo zmowień na te małe samochody a mają swój rynek na pierwszym miejscu i tyle. No nic, dam znać jak poszło. Dzięki za wsparcie psychiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Na Ursynowie w salonie Forda grzecznie sobie stoi Fiesta i bardzo ładna jest Może to diler do d... jest albo coś kręci Inna rzecz ze bardzo nie polecam tego ursynowskiego dilera a zwłaszcza własciciela salonu - pana M. (buc, cham i mobbignowiec jakich mało) No ale to nie na temat :/ .... A na temat - nie mam pojecia co nie tak z Fordem ale powinniscie za takie opóźnienie dostac duzy upust ceny. Albo jakieś dodatkowe wyposażenie... Na szczęście nie miałam takich doświadczeń i choć z tym salonem związani jesteśmy ponad 10 lat, nie mogę o nich złego słowa powiedzieć A najnowszą Fiestę tam właśnie widziałam, ale nie miałam czasu podjechać w ostatnich dniach ale się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 28.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 od kwietnia? ja spotkałem w sierpniu taką sytuacje w skodzie, ale kazali czekać do 6-8 tygodni, sprawdzałem u innych dilerów i to samo mówili.no, ale to dwa mce, a nie od kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Podobno to juz nie dlugo. Dali zastepczy samochod to mam czym jezdzic i siedzie cicho. Zamieszania i tak mam juz za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zewljko, ale to racja jest, że powinnaś się głośno upominac albo o spory rabat, albo o wyposażenie/ubezpieczenie dodatkowe za tę zwłokę, tak się robi.I nie bój się upomnieć, to Ty płacisz mnóstwo pieniędzy i masz prawo upominać się o poważne traktowanie Ciebie jako klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 DPS ma rację, należy Ci się jakiś solidny upust,albo porządne dodatkowe wyposażenie....a jak coś powiedz,że napiszesz skargę do firmy....dealerzy bardzo się tego boją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No, ze tak powiem..., ja wciaz czekam. Ooojjj, bedom prezenty, bedom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts