mayland 09.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ty nadal czekasz na auto od kwietnia? I co? Tak sobie tylko czekasz? Nic nie robisz by sprawę załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jak to nic nie robie? Czekam. Ostatnio jak sie upominalam, to mówili, ze bedzie w listopadzie. Sama jestem ciekawa ile tak na prawde bede czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To ja Nefci tego linka podrzuce i albo Ciebie odpowiednio ustawi i pchnie w danym kierunku albo sama tam zadzwoni i taki bałagan zrobi, że oponyu będą po Wawie latać fordoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 09.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzwoń do Dyrekcji Generalnej Forda na Polskę Ford Polska Sp. z o.o. ul. Taśmowa 7 02-677 Warszawa tel. 0-22 608 67 00 faks 0-22 608 68 19 ja na nich nakrzyczałam jakiś czas temu w związku z serwisem samochodu u dilera na ul. Popularnej w Warszawie i odniosło pozytywny skutek może nie krzycz od razu (), ale poproś o wyjaśnienie co się do diaska z Fordem dzieje - niech wyjaśnią, czy to jakiś globalny problem, czy diler jest do życi będziesz przynajmniej miała pojęcie o co chodzi a w poniższym linku jest plik pdf z Globalnymi Warunkami i Zasadami dla Towarów i Usług Nieprodukcyjnych http://www.ford.pl/O_firmie/Warunki_i_autoryzacje Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A wiesz co? Dali zastepczy samochod, to sie juz nie martwie, raczej ciekawie jak dlugo to moze trwac. Teraz to jestem gotowa sie nie odzywac do nich wcale. Za te 5000zl zaliczki moga zostawic mi ten co mam teraz. Armidia dzieki za linka. Nie powiem, moze sie przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Taaa zeby Ci tylko nie dali w nowym roku z datą produkcji z zeszłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 09.11.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zelijko, Ty jednak jesteś Święta Kobieta, bo ja bym ich już po pierwszej obsuwie na kopytach rozniosła decyzja oczywiście jest Twoja, ale zupełnie serio to ja bym jednak lekko nimi potrząsnęła, bo to w końcu Ty jesteś klientem i to Twoje pieniądze - nie pozwól się lekceważyć Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Taaa zeby Ci tylko nie dali w nowym roku z datą produkcji z zeszłego... A to mi tez po glowie chodziło. Zobaczę, dam znać jak sie zachowali wobec nadzwyczaj cierpliwego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Teraz to już chyba nie ma na co czekać i łudzić się, ze za każdy dzień jakiś gratis dorzucą. Co maja dać to już sie i tak nalezy. Pewnie, ze fajnie by było gdyby każdy dzień zwłoki wiazał się np. z -100zł na wartosci auta. W ten sposób byc zarabiała A jakie odsteki i kary umowne masz w umowie zapisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Musialabym zerknac do umowy, nie pamietam nawet gdzie jest. Zartuje, maz trzyma wszystko pod reka, jak wroci z wyjazdu to ich przycisnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Żelka, należ zachowac spokój i opanowanie Codziennie o dowolnej godzinie wykonujesz telefon. Grzecznie pytasz czy może już przyszedł Twój samochód. Codziennie. Do bólu. Po kilku dniach wydelegują człowieka, który będzie Cię obsługiwał. Znienawidzi Cię serdecznie i codziennie będzie wiedział , że zadzwonisz. Zapewniam Cię, że nawet Błękitną Linię TP SA można tak wykończyć. Można. Spróbuj - na pewno dla świętego spokoju przyślą Ci ten samochód z kokardką. Tylko musisz być konsekwentna. Codziennie. P.s. to jest wcale niezły salon - ma dobre opinie. Myślę, że trzeba ich wziąć głodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Się w końcu dowiedziałam, sorry, że tak długo Coś jest na rzeczy z Fiestą, jest mniej popularna (tak w całości) i szczególnie jak zamówienie na dodatek jakieś specjalne czyli od normy odbiegające to są problemy by od producenta taką wyszarpać. Czyli, że raczej diler Cie nie nabiera bo pytałam u innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ale to 7 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ale to 7 miesiecy Znajac swoja niecierpliwosc juz pewnie od 6 msc jezdzilabym czyms innym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Się w końcu dowiedziałam, sorry, że tak długo Coś jest na rzeczy z Fiestą, jest mniej popularna (tak w całości) i szczególnie jak zamówienie na dodatek jakieś specjalne czyli od normy odbiegające to są problemy by od producenta taką wyszarpać. Czyli, że raczej diler Cie nie nabiera bo pytałam u innego Dzięki Gosiek. Jesteś wielka, ze w ogóle Ci się chciało. No ten szef co tam jest to na bardzo porządnego człowieka wygląda. On tez tak tłumaczył, ze z produkcja jest problem, tam u Niemców. Tyle, ze mówił, ze teraz jest właśnie popyt na małe samochody a Niemcy maja swój rynek jako pierwszy. Ale obiecał, ze będzie ten skubany samochód, więc nie chciało nam sie nawet szukać innego. Pewnie następny, jeśli wszystko będzie normalnie, znowu będziemy kupować za jakiś 10 lat, tyle, ze nie wiem czy to będzie Ford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Sorki - 7 m-cy czekać na auto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 We wtorek ma być u nas. Szczegóły potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 We wtorek ma być u nas. Szczegóły potem. ja już 3 miesiące czekam na Nissana Quashqaia ma być na poniedziałek , ale z tego co się dowiadywałam to raczej są przesunięcia, bo ktoś z salonu pomylił moje zamówienie i poszedł do produkcji inny kolor i inny silnik, zamówienie robili jeszcze raz, podobno stoi już w porcie, nawet sie cieszę z tego że jest poślizg bo jak na 30.11 nie będzie autka to mogę zarządac zwrotu zadatku w podwójnej wysokości i odstąpić od umowy.........raczej nie będzie na rękę salonowi oddawać 6 tys. więc wynegocjuje od nich za poślizg oponki zimowe i felgi aluminiowe...............zobaczymy mają czas do poniedziałku ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 No to będziemy walczyć o gratisy. Trzymam kciuki dla Ciebie, daj znać jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 No to będziemy walczyć o gratisy. Trzymam kciuki dla Ciebie, daj znać jak poszło. za Twoje obsuwy to powinnaś dostać drugi samochód gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts