Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co się dzieję z Fordem?????

Żelka

Recommended Posts

No ja też tak uważam, że powinny albo dać mi ten nowy za pół ceny albo zostawić ten zastępczy w prezencie. :lol:

No zobaczymy, dziś i jutro sie rozstrzygnie czy zachowają sie godnie. :wink:

W końcu 7 m-cy czekaliśmy na to auto. :o

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My tez odbieramy w czwartek.

Nic nie dostalismy w prezencie. :evil: To moj pierwszy i ostatni auto w tej firmie. :roll:

Co prawda, co 10 lat zmieniamy, wiec, moze mi przejdzie. :lol:

ale ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji żeby salon nie poniósł takiej odpowiedzialności za tak długie czekani, przecież jest jakaś umowa, jakieś terminy, konsekwencje za niedotrzymanie ustaleń................babo walcz i nie ustępuj, przecież będziesz tam jeździć na przeglądy i inne duperele.........ja bym nie popuściła albo zrezygnowała z zakupu :evil:

A, mąż nie chciał sie kłócić. Powiedzieli, że dali auto zastępcze i już więcej nie mogą. :-?

A załatwiał to inny facet niż ten z którym umowę podpisywaliśmy. Tamten podobno jest chory, dyrektor też. :roll:

Nie wiem, chce juz to wszystko mieć z głowy.

Nawet nie chce myśleć, że znowu ileś m-cy będę bez auta. Dosyć mam tego wiezienia. Ja sie autobusem z moim dzieckiem nie ruszę.

Chce juz mieć to auto i zapomnieć. :roll:

A, mąż nie chciał sie kłócić. Powiedzieli, że dali auto zastępcze i już więcej nie mogą. :-?

A załatwiał to inny facet niż ten z którym umowę podpisywaliśmy. Tamten podobno jest chory, dyrektor też. :roll:

Nie wiem, chce juz to wszystko mieć z głowy.

Nawet nie chce myśleć, że znowu ileś m-cy będę bez auta. Dosyć mam tego wiezienia. Ja sie autobusem z moim dzieckiem nie ruszę.

Chce juz mieć to auto i zapomnieć. :roll:

ale Zeljka nikt Ci łaski nie robi , nie wiem jaką masz umowę ale mój salon za niewywiązanie się z umowy musiałby oddać mi 6 tys złotych i żebym tego nie egzekwowała sami zaproponowali takie rozwiązanie ( z delikatną sugestią męża :wink: ) , dodatkowo jeszcze opony zimowe i felgi aluminiowe w świetnej cenie........to że dali Ci auto zastępcze to ich psi obowiązek, mnie też chcieli dac ale za daleka odległość od salonu do mojego miejsca zamieszkania i nie chciało mi się po niego jechać......ja jestem wredna baba i bym nie odpuściła, walcz chociaż o autoalarm czy porządne radio............ :lol: :lol: :lol: :lol:

No mój mąż "wałczył". :roll: On jest za bardzo kulturalny. :lol:

Ja to bym chociaż powiedziała co ja sadze na ten temat. :-?

No nic. Następne auto juz w innej firmie. Tamtą będę omijać szerokim lukiem. W ogóle chyba Bielany mnie długo nie zobaczą. :evil:

Zeljko - spokojnie - 3-mam kciuki.

No jutro odbieramy. Z gratisuf ni ma nic, jeno dali 20% upustu na opony zimowe.

A niech im tam bedzie, oby tylko zdrowie bylo. :lol:

Mały pozdrawiam cieplutko i usciskaj prosze te nasze baby forumowe, Kasie i Alfrede. :D

Zeljko - spokojnie - 3-mam kciuki.

No jutro odbieramy. Z gratisuf ni ma nic, jeno dali 20% upustu na opony zimowe.

A niech im tam bedzie, oby tylko zdrowie bylo. :lol:

Mały pozdrawiam cieplutko i usciskaj prosze te nasze baby forumowe, Kasie i Alfrede. :D

To który :

http://www.autoplaza.com.pl/Default.aspx?tabid=245

No ,Zeljka uważaj tylko żeby ci nie wcisneli w starej"budzie".