mikolayi 04.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a to trzeba się tego uczyć ? cholera... to ja to chyba we krwi miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a mojego nie ma papiery są a auta niet ale nie ma tego złego już mam w gratisie czujnik parkowania, oponki zimowe, jeszcze ze trzy - cztery dni i felgi aluminiowe wydrę w gratisie , do świąt mogę nieźle sie obłowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.12.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 No to gratulki - a laski pozdrowię Kaśke osobiście, a Alfredę poprzez nią . Pozdrówka - uważaj tam na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Paty nie zla jestes jak tyle wytargowalas. Nastepnym razem jak auto bedziemy kupowac to ja Cie w gosci zaprosze. Mały bede uwazac i przepisow szanowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Paty nie zla jestes jak tyle wytargowalas. Nastepnym razem jak auto bedziemy kupowac to ja Cie w gosci zaprosze. Mały bede uwazac i przepisow szanowac. Żelka............już jestem Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts