reno1980 14.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 u mnie za montaz gdzie bylo juz oprzyrzadowanie przykrecone w puszkach tylko zalozenie plastikowych wlacznikow i gniazd 6złotych i jak były ramki w ktorych wchodzily trzy kontakty to liczyl 3 razy 6. Instalacja do opraw halogenowych na schodach 50 zlotych za sztuke a odzielnnie montaz halogenów na schodach instalacja do domofonu video 2szt 400zł ,montaz halogenów zewnetrznych dziury na halogeny jak okablowanie bylo 6zl za sztuke czxy to duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 14.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Za gniazdka - cena średnia bo ogólnie wynosi ok. 5-10 pln/szt.Reszta to chyba jakiś kosmos. Pytanie jak zawsze - czy jest to dla ciebie tyle warte. Ja czasami przepłacam i to przepłacanie to jest moja cena "świętego" spokoju. Zapłacę może odrobinę więcej, ale już mnie nic nie obchodzi. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts