Szymeq 27.12.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Mam do sprzedania wagon kolejowy-mieszkalny.Ocieplony, 4 okna, 1 wej, 2 pomieszczenia. Cała konstrukcja jest na ramie. Odkupiony latem a sprzedaję ponieważ mam stan surowy, a chciałbym zająć się ogrodem na wiosnę . Do odebrania w Błoniu. Więcej informacji oraz cenę zainteresowanym podam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 19.01.2004 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Informuję wszystkich chętnych, iż wagono-barakowóz został już praktycznie sprzedany. Zarezerwowano . Tak prawdę mówiąc nie sądziłem, że taki szybki będzie odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 20.01.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witam Jestem ciekaw czy tory do WAGONU były gratis czy nie ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 20.01.2004 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Tak, tory były ale złomiarze zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 21.01.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 według mnie to na złomie niepowinni takiego materiału skupować chodzi o tory POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts