iva_marti 14.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pilnie poszukuję właściciela http://img39.imageshack.us/img39/6348/mg2369.jpg http://img39.imageshack.us/img39/4408/mg2370.jpg http://img207.imageshack.us/img207/930/mg2372.jpg Przeszukałam wątek o schodach i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 14.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Piękne schody. Mam je w swoich inspiracjach Właścicielką jest użytkowniczka o nicku kaura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 14.10.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 faktycznie ładne, co to za drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 14.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dąb wędzony, olejowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 O , ale fajnie , że zajrzlam . Szukalam inspiracji jakiejś do zabudowania schodów wchodzących w wejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 rewelacyjne rozwiązanie, świetne schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 podpowiedzcie jak sie z kaurą skontaktować, wyszukiwarka nie pokazuje mi takiego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 15.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 http://forum.muratordom.pl/uzytkownik22912.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 15.10.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja napisałam na priv,ale niestety nie było jej jeszcze na forum. Dzisiaj musiałam podjąć decyzję co do wymiarów: słupków, prętów, poręczy.Może ktoś wie jakie wymiary ma ta balustrada. Szukałam na forum postów kaury,ale niestety nie było nic na ten temat.Ja podałam wymiary takie: słupki pionowe 8x8cm, pręty o średnicy 18mm, poręcz 6x4,5cm. Nie mam pojęcia jak to wyjdzie, dlatego bardzo chciałabym znać wymiary balustrady kaury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phans 15.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Piękne schody. Mam je w swoich inspiracjach Właścicielką jest użytkowniczka o nicku kaura Za ciemne co do koloru. I zabiegowe co do konstrukcji czyli niewygodne i mało praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Piękne schody. Mam je w swoich inspiracjach Właścicielką jest użytkowniczka o nicku kaura Za ciemne co do koloru. I zabiegowe co do konstrukcji czyli niewygodne i mało praktyczne. Kolor, to rzecz gustu mi się podobają do tego jasna barierka-super kontrast. Jeśli chodzi o schody zabiegowe, to rzeczywiście nie są super wygodne ale niekiedy inaczej się po prostu nie da-wiem, bo u mnie właśnie inaczej się nie dało ale bez przesady-można z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Piękne schody. Mam je w swoich inspiracjach Właścicielką jest użytkowniczka o nicku kaura Za ciemne co do koloru. I zabiegowe co do konstrukcji czyli niewygodne i mało praktyczne. Dobrze ze nie mamy komunizmu, każdy wybiera ci mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 16.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 B. ładneCiemne, ale jak dojda meble, parkiet, pomalowane ściany to będa sie inaczej prezentować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 16.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Oooooo.... niespodzianka! Nasze schody Cieszę się, że Wam sie podobają. Kolor rzecz gustu i dopasowania do wnętrza, są zabiegowe- niestety żadne inne nie wchodziły w grę. Ale musze przyznać że są bardzo wygodne i niepraktyczne w użykowaniu- widać każdy paproch. U dołu jest link do naszej galerii, gdzie są jakieś zdjecia po malowaniu ścian. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A ja mam wręcz odmienne odczucia.. tak się składa że też mam ciemne schody (nawet ciemniejsze) i jakoś nie narzekam na ich użytkowanie Kaura zdradź proszę co to za lampa nad stołem? Obecnie kombinuje jak by tu zrobić we własnym zakresie takie żarówkowe zwisy P.S. Piękne widoki za oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 16.10.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 U mnie już zrobili schody. Ciemne, zabiegowe i właśnie takie mi się podobają. Balustrada inspirowana balustradą Kaury, ale inne wymiary i inne profile. Wygląda ok. Jeszcze nie są polakierowane i poobrabiane niedoskonałości, bo chciałam ,żeby zrobili to za 2 tygodnie. W przyszłym tygodniu montują drzwi i w razie małych uszkodzeń będzie jesze do naprawienia.Podobną lampę widziałam u mnie pod blokiem w sklepie z lampami. Długie zwisy i na końcy dość spore, jakby dmuchane szkło w kształcie niereguralnych długich łezek. Wyglada super!!! Ceny nie pamiętam,ale nie zabijała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 16.10.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 tutaj mają sklep internetowy,ale nie mają w nim zbyt dużego wyboru. Możesz zadzwonić i zapytać o lampę z salonu na ulicu Kobierzyńskiej. Opisz ją i powiedz ,że wisi zaraz przy wejściu. Pewnie zrobią zdjęcie i podeślą.No i mają moje upatrzone kinkieciki,które muszę kupić. Cóż na oryginały mnie nie stać.http://www.100lamp.pl/index.php?kierunek=serie&cat=3&idx=281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 17.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja mam wręcz odmienne odczucia.. tak się składa że też mam ciemne schody (nawet ciemniejsze) i jakoś nie narzekam na ich użytkowanie Kaura zdradź proszę co to za lampa nad stołem? Obecnie kombinuje jak by tu zrobić we własnym zakresie takie żarówkowe zwisy Zetka- ja absolutnie nie narzekam na te schody, wrecz je uwielbiam, nawet lubię je sprzątać (takie małe zboczenie domowe) Lampa? hhmmmmm ... nie wiem niestety jaka to firma. Kupiona była w salonie Arka, za jakieś 800zł po przecenie. Zapakowali ją w niefirmowy karton, a ja podekscytowana zdobyczą zapomniałam ich spytać o producenta. Myślę, ze mozna zadzwonić do sklepu, albo podesłać im zdjecie, sprzedawcy są bardzo mili i na pewno pomogą. Sklep szczerze mówiac przeraza cenami mebli, ale akurat na stoisku z oświetleniem można trafić na dobre przeceny Dziękuję za linka do 100lamp, ciągle poszukuję reszty oświetlenia domowego, a ich oferta wygląda przyzwoicie. Powodzenia w Łowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 17.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dzięki dziewczyny. Jak moje pomysły nie wypalą, to popytam w sklepach o których piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts