tmx 17.10.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 kaura - swietnei wygląda twój domek i te widoki..........ach.....No i wreszcie ktoś, czli Wy macie identycznie usytuowany kominek jak ma być u mnie !!!! Miło zobaczyć i natchnąć sie waszym pomysłem Moze założysz swój własny watek z fotkami ?? - masz się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 17.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ojej... dziękuję za uznanie, bardzo mi miło Właściwie cały czas się urządzamy i szczerze mówiąc większa część domu jest jeszcze na etapie przejściowym. Myślałam o założeniu dziennika budowy, ale działania w realu tak mnie pochłonęły, ze nie zdażyłam. Teraz tu gdzie mieszkamy mamy kiepski internet i przesyłanie zdjęć trwa wieki. No chyba, ze zdaży się cud i założymy super szybki internet z satelity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts