e-mól 14.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Generalnie będę miała drewno na podłodze, gdziejnik wybrałam sobie ciut za słaby, czy podłogówka pod brodzikiem choć trochę podgrzeje łazienkę? czy technicznie to jakiś problem?no i chyba fajnie na ciepłym brodziku stawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja mam podłogówkę wodna w kabinach prysznicowych, brodziki będą murowane. Niestety nic Ci nie powiem jak się sprawdza w użytkowaniu, bo łazienki dopiero do kafelkowania. Tyle, że ja mam podłogówkę na całej podłodze... Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale czy chcesz dać podłogówkę tylko pod brodzik? Jesli instalacje już masz zrobione, i w całym domu nie masz podłogówki to wydaje mi się, że pozostaje tylko podłogówka elektryczna... Czy to Ci podgrzeje łazienkę? Nie wiem, jak duża jest łazienka, ale prawdopodbnie tylko w stópki będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 mozesz dać podłogówke pod brodzik murowany, mozesz tez dac pod drewno w łazience, jeśli spełni kilka warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legu 23.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 może być , tylko 15 cm od odpływu, bo będzie wysuszać wodę i niemiły zapach może się wydostawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cinek23 23.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Legu, a mówisz to z doświadczenia, czy tylko powtarzasz zasłyszne opinie, które nie zawsze są prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 23.10.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ani pod brodzikiem, ani pod wanną, ani po wc, bo będzie śmierdzieć i nie mówię z doświadczenia, wolałem nie sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 24.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 U mnie w domu jest ogrzewanie podlogowe pod brodzikiem . Nic nie smierdzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legu 24.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Legu, a mówisz to z doświadczenia, czy tylko powtarzasz zasłyszne opinie, które nie zawsze są prawdziwe. usłyszane od instalatorów instalacji hydraulicznych, a także po rozmowie z doradcami technicznymi firm grzewczych m.in. buderusa. U mnie w domu jest ogrzewanie podlogowe pod brodzikiem . Nic nie smierdzi . Bo to nie jest regułą. Jeśli często używasz prysznica to woda nie ma po prostu czasu odparować. Może się to pojawić po dłuższym nie korzystaniu z prysznica w okresie grzewczym. Ja wolałem po prostu nie sprawdzać, bo wydaje mi się to logiczne,ale każdy robi jak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 24.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 LeguJezeli z lazienki korzysta sie rzadko , to wystarczy wlac do odplywu troche oliwy . Nie odparuje w przeciagu kilku tygodni i nie bedzie niemilych zapachow .Pozdrowienia dla doradcow technicznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ja mam podlogowke pod brodzikiem i na pewno nie 15cm od odplywu, tylko blizej. jak mam wylaczone ogrzewanie i wchodze do brodzika to jest on zimny a tak to nie mam tego wrazenia. Jest super. I nic nie smierdzialo nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.10.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Legu, a mówisz to z doświadczenia, czy tylko powtarzasz zasłyszne opinie, które nie zawsze są prawdziwe. usłyszane od instalatorów instalacji hydraulicznych, a także po rozmowie z doradcami technicznymi firm grzewczych m.in. buderusa. A dlaczego oni się mieszają do Twojej łazienki U nas jest podłogówka pod wypłytkowanym brodzikiem, co prawda jeszcze nie korzystamy, ale grzejemy i nic nie śmierdzi Znajomi też mają i korzystają (jedni 1,5 roku, drudzy chyba już 4 lata) i też im nie śmierdzi Śmierdzą tylko niesprawdzone informacje, które są powtarzane na postrach zdezorientowamym inwestorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 w jednej z łazienek mam w murowanej kabinie podłogówkę- rewelka, zero problemów, korzysta się super stojąc na ciepłej podłodze w drugiej szklanej, ale bez brodzika nie mam podłogówki i jest koszmar położyłam tam drewnianą kratkę rób śmiało i nie przejmuj się doradcami nic Ci nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 26.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 U nas podobnie jak u większosci posiadaczy podłogówki pod prysznicem podłoga przyjemna i zero brzydkich zapachów z odpływu, a rurka podłogówki leży tuz przy odpływie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 26.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 U mnie podłogówka oczywiście i pod brodzikiem i pod ścianką pod podwieszanymi kibelkiem i bidetem. Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić, że woda wyparuje z powodu podłogówki... żeby tak się stało temperatura musiałaby być co najmniej mało przyjemna dla stóp. Czy w łazienkach na poddaszu z oknem połaciowym i czarnym gresem też nie da się wejść z powodu smrodu w lecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts