Mucha87 26.05.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Agga12 wysłałam Ci już wiadomość prywatną,ale napiszę również tutaj być może komuś się to przyda:) Więc jeśli chodzi o okna.Sprawa pierwsza na pewno są tańsze. U siebie zrobiłam je proste a łuków nie ścinałam tylko podciągnęłam do góry dzięki czemu mam większe okna i widniejsze pokoje:)Proste okna moim zdaniem dały nowoczesny a nie pałacykowaty wygląd domu co było moim zamierzeniem.Wiadomo każdemu się co innego podoba.Jeśli ktoś miałby jakieś pytania na które będę w stanie odpowiedzieć z chęcią odpowiem, wyślę również zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza1 30.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam Kupiliśmy projekt projekt m79a.Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i opinie, ponieważ zamierzamy dokonać paru przeróbek-m.in. zamknąć kuchnię lub oddzielić ją przesuwanymi drzwiami, być może zmienić okna na zwykłe, niektóre zmniejszyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda SH 22.06.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 do adamonika - na strychu jest dość wysoko... jeśli jeszcze obniżyć strop, kóry jest w projekcie na 2,8 i podwyższyć dom o jeden pustak, spokojnie można zrobić tam użytkowe poddasze:) Ja mam właśnie taki plan:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-HORNET- 28.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam wszystkich. Ja już zaczęłam budowę tego domku:) jestem właśnie po zalaniu stropu i tuż przed postawieniem krokwi:)Musze przyznać im więcej jest zrobione tym bardziej zadowolona jestem z wyboru projektu:)Wprowadziłam małe zmiany kosmetyczne w środku-okna bez łuków,brak kominka. Z chęcią podzielę się wrażeniami i zdjęciami z realizacji:) Pozdrawiam W kwestii ścisłości buduje domek z linku poniżej w wersji lustrzanej http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1553 Witam, ja jeszcze się zastanawiam nad zakupem tego projektu. Ale będę bardzo wdzięczny za opinie a szczególnie za możliwość obejrzenia budowy jeśli to nie kłopot. Pozdrawiam serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawa80 30.03.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 witam,ja własnie jestem na etapie budowy projektu M79a, chetnie podziele sie spostrzezeniami z budowy i poczytam opini innych na temat tego projektu. moze ktos juz skonczył budowac???wdzieczna byłabym za zdjecia domku, . cały czas obawiam sie efektu koncowego:)). pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ted_s 04.05.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Szanowni Państwo! Proszę o udzielenie informacji, czy ktoś z Państwa korzystał z projektu domu "Przed kominkiem" w wariantach I -168m2 i 254m2, bądź większe! Czytałem forum i różne wypowiedzi na nim, ale takiej konkretnej informacji nie znalazłem. Bardzo poważnie zastanawiamy się nad wyborem któregoś wariantu tego projektu i nie ukrywam, że Państwa doświadczenie bardzo by nam się przydało. W związku z czym proszę Państwa o przekazanie informacji, czy ktoś "buduje się" podług tego projektu i ww. wymiarach? Może moglibyście Państwo udostępnić zdjęcia? Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w budowach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda SH 29.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witajcie. My narazie jesteśmy na etapie zasypywania fundamentów (projekt m79a). Za ok miesiąc będą już ściany, wtedy pokażę jakieś zdjęcia. Chyba, że ktoś jest bardzo ciekawy, to wyślę aktualne zdjęcia na maila. Powierzchnia fundamentów robi wrażenie i z pewnością budowa tego domu nie należy do najtańszych, ale efekt będzie (mam nadzieję) piorunujący:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 30.05.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) Informacja dla osób, które zastanawiają się nad wyborem projektu "Przed kominkiem".Do najnowszego katalogu: http://sklep.murator.pl/product_info.php?catalogID=60&subCatID=134&products_id=1617 dołączana jest płyta z programem do meblowania. Wśród opracowanych projektów znajdują się M79 oraz M79a. W wybranym domu mogą Państwo „zabawić się” w stylistę wnętrz i korzystając z bazy ponad 120 mebli tworzyć własne aranżacje wszystkich pomieszczeń na każdej kondygnacji. Baza mebli przygotowana została w dwóch wersjach kolorystycznych: jasnej i ciemnej – można porównać, która bardziej Państwu odpowiada, a także łączyć obie kolorystyki. Program uwzględnia także wysokość poszczególnych pomieszczeń, tak więc skosy na poddaszu nie pozwolą Państwu na ustawianie zbyt wysokich mebli. Można także zmieniać układ ścianek działowych – istniejące w dokumentacji ścianki działowe można usunąć, a nowe dodać. Edytowane 8 Września 2017 przez Projekty Gotowe MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lina136 25.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 witam,zastanawiamy sie nad wyborem projektu przed kominkiem M79 i w zwiazku z tym mam pytanie czy ktoś buduje ten dom na terenie podkarpackiego lub malopolskiego?Bardzo chcielibyśmy o ile będzie to możliwe zobaczyć na żywo ten dom, aby ostatecznie zdecydować się na ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek87 18.11.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam, w razie czego służę pomocą z łódzkiego. Stan na tą chwilę to przykryty. Małe przeróbki. Mogę wrzucić kilka fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaBo 13.05.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, ja rozpoczynam dopiero swoją przygodę p.t. budowa. Projekt- oczywiście "dom przed kominkiem" Amerykański, rozłożysty, po prostu idealny, przynajmniej wizualnie Czy ktoś w chwili obecnej jest na etapie budowy tego domku? Czy budował/buduje ktoś z Was ten model domu w konstrukcji szkieletowej? Będę wdzięczna za wszelkie zdjęcia i informacje związane z budowa tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts