muzykant 14.10.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 bardzo fajny projekt. Uwielbiam dużeee przeszklenia. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.10.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Przeszklenia naprawdę robią wrażenie! Bardzo ładny projekt! Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Lubię jasne, słoneczne domy. Fajny projekt.Życzę powodzenia i wytrwałości ! PozdrawiamYa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 życzę powodzenia i samych solidnych ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 21.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Muzykant, serdecznie gratuluję zakończenia poszukiwań swojego "miejsca na Ziemi" . Witamy na Kaszubach! Życzę samych serdeczności przy budowie tak ślicznego domu. Pozdrawiam, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Szykuje się kolejny piękny dom na FM.Bardzo mi się podoba ,pomimo tego ,ze mój jest na przeciwległym biegunie Będę na pewno podglądać kolejne etapy i kibicować Życzę powodzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 23.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ... Witamy na Kaszubach! ... A jô so spiéwiă pň kaszëbsků... ...Ni ma jak w Kňleczkňwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 23.10.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam wszystkich serdecznie ... a takie "mam" jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Muzykantmusze przyznać ,ze o tych ewolucji zakręciło mi się w łepetynie ,a podczas lądowania zamykałam oczka Okolica przepiękna ,a jeziorko bardzo malownicze .Będzie Ci się tam super mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia26 23.10.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witam, My tez wiosna zaczynamy budowe w Koleczkowie - z charakterm 1. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 23.10.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Muzykantmusze przyznać ,ze o tych ewolucji zakręciło mi się w łepetynie ,a podczas lądowania zamykałam oczka ... niestety ja tak latać nie potrafię - a szkoda... witam, My tez wiosna zaczynamy budowe w Koleczkowie - z charakterm 1. Pozdrowienia witam "charakterną" sąsiadkę... no ale chyba się "przez płot" nie pobudujesz.... (to by się dopiero narobiło - ale jak by co możemy nasze domy zbliźniaczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 25.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Projekt świetny.Motyw z filmem rewelacja.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia26 26.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hehe nie wiem jaki Twój adres :> my będziemy się budować na górce - a TY:>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 26.10.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hehe nie wiem jaki Twój adres :> my będziemy się budować na górce - a TY:>? Andzia26 - Ty "na górce" (tak mi się zdaje) - a ja "na dołku" hmm.. na dołku... czyli co? - zawsze już będzie pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia26 26.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a jakąś nazwę ulicy w tym swoim dołku masz :>? widzisz, my wiedzieliśmy co robić od razu na górce się ustawiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 27.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a jakąś nazwę ulicy w tym swoim dołku masz :>? widzisz, my wiedzieliśmy co robić od razu na górce się ustawiliśmy Nazwy ulicy jeszcze nie ma - jakieś propozycje okolice "Lubiczówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 09.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... Witamy na Kaszubach! ... A jô so spiéwiã pò kaszëbskù... ...Ni ma jak w Kòleczkòwie... Jo teśz se młege zaspiwoic... ni ma jak na Wiczlinie. Bo je jest Tłeja sumsiatka zza lesa. A teraz zrozumiale. Piękną wybrałeś okolicę. Latem-współczuję!!! Od groma Stonki. Ale jesienią... "zeszłam" koleczkowskie lasy wzdłuż i wszerz. Wymyśliłam nową dyscyplinę: Polish Forrest Walking . Bez kijków, za to z koszykiem na grzyby. A co? Norwedzy mogą wymyślać , a my nie? A tak poważnie. W przerwach technologicznych na budowie powędruj sobie po okolicy. Cudna, cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 10.11.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... Witamy na Kaszubach! ... A jô so spiéwiã pò kaszëbskù... ...Ni ma jak w Kòleczkòwie... Jo teśz se młege zaspiwoic... ni ma jak na Wiczlinie. Bo je jest Tłeja sumsiatka zza lesa. A teraz zrozumiale. Piękną wybrałeś okolicę. Latem-współczuję!!! Od groma Stonki. Ale jesienią... "zeszłam" koleczkowskie lasy wzdłuż i wszerz. Wymyśliłam nową dyscyplinę: Polish Forrest Walking . Bez kijków, za to z koszykiem na grzyby. A co? Norwedzy mogą wymyślać , a my nie? A tak poważnie. W przerwach technologicznych na budowie powędruj sobie po okolicy. Cudna, cudna! Okolica piękna a jakże Lato mnie tak nie "nakręca" jak jesień. Spacerologię po okolicy zaliczyłem przed zakupem działki. "Obserwowałem" okolice przez ok. 2 lata o różnych porach roku... Letnia stonka - cóż, tylko 2 miesiące - a jesień - piękna jak mało gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flow80 20.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam, od dłuższego czasu obserwuję fora dot. domów z wizją.Cieszę się że wreszcie ktoś zaczyna charakternego 3!!!Nam też bardzo podoba się ten projekt i jesteśmy juz na niego zdecydowani.Zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami dot. zmian projektu. Równiez planujemy wydłużenie domu o ok. 1,5 m. Czy mógłbys podać koszty adaptacji. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts