Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muzykant - Z Charakterem 3 - komentarze

muzykant

Recommended Posts

Muzykantmusze przyznać ,ze o tych ewolucji zakręciło mi się w łepetynie ,a podczas lądowania zamykałam oczka :D ...

niestety ja tak latać nie potrafię - a szkoda...

witam,

My tez wiosna zaczynamy budowe w Koleczkowie - z charakterm 1.

Pozdrowienia

:) witam "charakterną" sąsiadkę...

no ale chyba się "przez płot" nie pobudujesz.... :o (to by się dopiero narobiło - ale jak by co możemy nasze domy zbliźniaczyć :lol: :lol: )

• 2 weeks później...
... Witamy na Kaszubach! :p ...

A jô so spiéwiã pò kaszëbskù...

...Ni ma jak w Kòleczkòwie...

8)

Jo teśz se młege zaspiwoic... ni ma jak na Wiczlinie. Bo je jest Tłeja sumsiatka zza lesa. :lol:

A teraz zrozumiale. Piękną wybrałeś okolicę. Latem-współczuję!!! Od groma Stonki. Ale jesienią... "zeszłam" koleczkowskie lasy wzdłuż i wszerz. Wymyśliłam nową dyscyplinę: Polish Forrest Walking :D . Bez kijków, za to z koszykiem na grzyby. A co? Norwedzy mogą wymyślać , a my nie? A tak poważnie. W przerwach technologicznych na budowie powędruj sobie po okolicy. Cudna, cudna!

... Witamy na Kaszubach! :p ...

A jô so spiéwiã pò kaszëbskù...

...Ni ma jak w Kòleczkòwie...

8)

Jo teśz se młege zaspiwoic... ni ma jak na Wiczlinie. Bo je jest Tłeja sumsiatka zza lesa. :lol:

A teraz zrozumiale. Piękną wybrałeś okolicę. Latem-współczuję!!! Od groma Stonki. Ale jesienią... "zeszłam" koleczkowskie lasy wzdłuż i wszerz. Wymyśliłam nową dyscyplinę: Polish Forrest Walking :D . Bez kijków, za to z koszykiem na grzyby. A co? Norwedzy mogą wymyślać , a my nie? A tak poważnie. W przerwach technologicznych na budowie powędruj sobie po okolicy. Cudna, cudna!

Okolica piękna a jakże :D

Lato mnie tak nie "nakręca" jak jesień. Spacerologię po okolicy zaliczyłem przed zakupem działki. "Obserwowałem" okolice przez ok. 2 lata o różnych porach roku... Letnia stonka - cóż, tylko 2 miesiące - a jesień - piękna jak mało gdzie...

• 1 month później...

Witam,

od dłuższego czasu obserwuję fora dot. domów z wizją.

Cieszę się że wreszcie ktoś zaczyna charakternego 3!!!

Nam też bardzo podoba się ten projekt i jesteśmy juz na niego zdecydowani.

Zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami dot. zmian projektu. Równiez planujemy wydłużenie domu o ok. 1,5 m.

Czy mógłbys podać koszty adaptacji.

Pozdrawiam i życzę powodzenia