karoom 21.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 WSPAAAAAANIAŁY! Okna są niesamowite! Kilka dni temu oglądałem ten proj i już prawie w nim mieszkałem Mam nadzieje, że wszystko sie ułoży i kiedyś zobaczymy skończony domek! Czekam na fotki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek80 11.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam, na 99% też będę budował "Z charakterem" - tyle, że wersję 2, planuję schować garaż w podpiwniczeniu (działka z małym spadem). Garaż z projektu chcę adaptować na pomieszczenie gospodarcze i spiżarnię. Ponieważ kupiłem działkę w okolicy Przodkowa, na pewno będę śledził Twoje i Twojej sąsiadki postępy Ja dopiero czekam na wpis do KW i szukam projektanta do adaptacji. Będziesz budował gospodarczo, czy z firmą? Masz już wykonawców? pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek80 21.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Muzykant zasnął, czy co? Jak tam poszło z przedłużaniem domu, jakieś problemy konstrukcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiar 17.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam!!!Wiem że już dawno pisałeś !!Ale może czasami tu zaglądasz ,, jak tam twój domek...My będziemy budować z charakterem 3 w Żukowie!!Szkoda ze nie wkleiłeś żadnych fotek .Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts