ana7816 14.10.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 zapytanie mam czy ktoś sięprzymierza do budowy domku iskierka MG projeku albo już ma wybudowany? nie wiem gdzie o to pytać i gdzie ewentualnie znaleźć wiadomości na ten temat , Z góry dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 zapytanie mam czy ktoś sięprzymierza do budowy domku iskierka MG projeku albo już ma wybudowany? nie wiem gdzie o to pytać i gdzie ewentualnie znaleźć wiadomości na ten temat , Z góry dzięki za podpowiedź. Nie wiem czy to tylko ta iskierka. http://forum.muratordom.pl/projekt-iskierka-czy-ktos-go-budowal-ja-sie-przymierzam,t70605.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana7816 15.10.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzięki za info ale niestety to nie ta ISKIERKA ;ta jest hb studio a nie MG PROJEKT kurcze nigdzie nie mogę znaleźć tej "mojej" czyżby nikt tego nie budował?jak coś to czekam na wieśći z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dzięki za info ale niestety to nie ta ISKIERKA ;ta jest hb studio a nie MG PROJEKT kurcze nigdzie nie mogę znaleźć tej "mojej" czyżby nikt tego nie budował?jak coś to czekam na wieśći z utęsknieniem Nie dziw się .Mojej magda gl312 też nie ma w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana7816 26.10.2009 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 kurcze ale gdzie tu znaleźć kogoś co może też buduje lub jakieś info na ten temat???/jak gonigdzie nie ma to może coś z nim nie tak co myślicie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana7816 28.10.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 czy ktoś buduje ISKIERKĘ MG projekt? potrzebne wszelkie wskazówki dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.10.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nikt była wielka afera podobno coś z oświetleniem w kiblu od tamtej pory projekt jest wyklęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosman1979 29.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 My w zasadzie juz jestesmy na ukonzeniu bodowy Iskierki i jakos nie bardzo sobie przypominam o jakiejs aferze w kiblu z oswietleniem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts