jagawe 15.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jeżeli ktoś chętny to zapraszamy do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 22.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 sorki, że zaśmieciłam Wasz dziennik budowy, ale nie zauważyłam linku do komentarzy. Wprowadziliście jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagawe 02.01.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Przepraszam, że nie odpowiadałem ale trochę dużo róznych spraw miałem do wyprostowania i mogę teraz obiecać że będę satrał się pisać na bierząco.Natomiast co do zmian to wprowadziliśmy tylko kosmetyczne tzn. filary przy wejściu zamieniliśmy z okrągłych na kwadratowe, okno w salonie z wymiaru 270/230 zmieniliśmy na 270/140, zgodnie z MPZP musieliśmy zmienić kąt dach na 45 st, co dało większą powierzchnię użytkową, okna w kuchni powiększone do rozmiaru 120/135 i pustka nad wejściem zagospodarowana jako łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 04.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to my wprowadziliśmy trochę więcej zmian, ale też kosmetyczne. Prowadź dziennik na bieżąco i dodawaj zdjęcia, jesteście dalej niż my to może coś podpatrzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts