melanrz 15.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, mam wielki problem. Na scianach mam gladzoe, na nich jakas farbe. Teraz przyszedl czas na zmiane koloru. Umylem sciany mydlem malarskim, zeskrobalem bable, zagruntowalem sciany, porobilem zaprawki... pomalowalem pierwsza warstwe i nie dosc, ze zaprawki sa w innym kolorze(wiadomo pierwsza warstwa, wiec moga sie roznic), to sa one matowe, w przeciwienstwie do scian, gdzie na nich farba jest blyszczaca. Uzyta fabra to zmywalna truskawka nie pamietam teraz jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nie wiem co to za problem ale mam glupie pytanie czy gruntowales po wykonaniu zaprawek czy przed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts