Gość WojWoj 28.12.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Kupiłem skrzydła i oścież. firmy centurion czy coś takiego . Futryny wkonane z mdf i oklejone okleiną buk. Wszyskie zostały zaistalowane w nowo wybudowanym domu. Wczoraj robiąc porządki zobaczyłem że pod okleiną na futrynie pojawiły się pęcherze powietrza . Przeraża mnie myśl wymiany drzwi w domu do którego 30.12 przeprowadzam się . Czy istnieje jakiś bezbolesny sposób tego naprawienia a jeśli nie to jak zareklamować aby wyciągnąć jak najwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Przekłuć szpileczką i wycisnąć powietrze, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iro 28.12.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Centurion... chyba też takie właśnie montuję. Na jednej listwie znalazłem pęcherz już przecięty i zaklejony, pewnie przez producenta. Było w widocznym miejscu i zareklamowałem. A czeka się na rozpatrzenie dłuuuugo. Nie wiem jak długo, bo ciągle czekam. Trzy listwy (opaski) były złamane, trzymały sie tylko na okleinie. I ze zdziwieniem dowiedziałem się, że firma reklamacji na uszkodzenia mechaniczne nie uznaje. Trzeba rozpakowywać wszystko przy kierowcy, który dostarcza towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts