Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okna

Gość Agmen

Recommended Posts

Gość Agmen

witam !

Tym razem szukam nie drogich okien, oczywiście najchętniej w cenie montaż.

Poszukując w internecie i w prasie można dostać fioła od ilości ofert ,ale jeśli ktoś zna sprawdzonego producenta lub sprzedwacę i wykonawcę (dom jest zlokalizowany ok. 40 km od Wa-wy) to chętnie skorzystam z namiarów i będę wdzięczny za rady.

Dom jest dość duży ,w technologii tradycyjnej , ale rekreacyjny stąd chcę wstawić dobre i solidne, ale nie z najwyższej półki okna ( również veluxy, także wszystkie drzwi itd.) a więc interesuje mnie oferta kompleksowa .

wiem ,że Forumowiecze zawsze coś doradzą ,dzięki z góry.

pozdrawiam

Agmen

Gość Emilia Szymańska

Ile zapłaciłeś za okna ? Może masz jakiś kontakt telefoniczny. Ja myśłałam o Porta Fenster są bardzo atrakcyjni cenowo. Mam spory domeczek i dużo dużych okien. Koszt okien jest zatem spory. Szukam rozsądnych oszczędności.

Emilia

Ja właśnie założyłem okna Veka Perfectline w kolorze mahoń ze szprosami łacznie 18 okien i 3 drzwi balkonowe plus parapety zewnętrzne gratis firma ADRO z w-wy, zrobili to solidnie- jestem zadowolony

Gość Agmen

Dzięki za informacje ,właśnie otrzymałem mailem ofertę od firmy ADRO ,czekam na kolejne m in. od firmy WARSZAWSKIE OKNA, trochę czasu zajmie mi porównanie ofert ,negocjacje cenowe itd. Po ostatecznym sfinalizowaniu dam znać co i za ile udało mi się kupić.

Pozdrawiam

AGmen

witam !

Tym razem szukam nie drogich okien, oczywiście najchętniej w cenie montaż.

Poszukując w internecie i w prasie można dostać fioła od ilości ofert ,ale jeśli ktoś zna sprawdzonego producenta lub sprzedwacę i wykonawcę (dom jest zlokalizowany ok. 40 km od Wa-wy) to chętnie skorzystam z namiarów i będę wdzięczny za rady.

Dom jest dość duży ,w technologii tradycyjnej , ale rekreacyjny stąd chcę wstawić dobre i solidne, ale nie z najwyższej półki okna ( również veluxy, także wszystkie drzwi itd.) a więc interesuje mnie oferta kompleksowa .

wiem ,że Forumowiecze zawsze coś doradzą ,dzięki z góry.

pozdrawiam

Agmen

Witam Pana

Hmmm.... - znam czlowieka ktory jakby zeby zjadl w tym temacie - jego strona to http://www.jar-eko.home.pl i tam jak sadze rozsadnie opisuje to co jest i na co trzeba uwazac - nawet polecenia zadowolonych klientow nie sa zgodne z prawda - okna sprawdzaja sie w latach a nie w czasie roku czy dwu - polecam lekture jego strony - sam zamowilem u niego okna w 97 roku i musze przyznac ze sprawdzil sie niezle

Andrzej Zaleski