Gość Agmen 28.12.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 witam ! Tym razem szukam nie drogich okien, oczywiście najchętniej w cenie montaż.Poszukując w internecie i w prasie można dostać fioła od ilości ofert ,ale jeśli ktoś zna sprawdzonego producenta lub sprzedwacę i wykonawcę (dom jest zlokalizowany ok. 40 km od Wa-wy) to chętnie skorzystam z namiarów i będę wdzięczny za rady. Dom jest dość duży ,w technologii tradycyjnej , ale rekreacyjny stąd chcę wstawić dobre i solidne, ale nie z najwyższej półki okna ( również veluxy, także wszystkie drzwi itd.) a więc interesuje mnie oferta kompleksowa .wiem ,że Forumowiecze zawsze coś doradzą ,dzięki z góry. pozdrawiamAgmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Ja właśnie założyłem okna Veka Perfectline w kolorze mahoń ze szprosami łacznie 18 okien i 3 drzwi balkonowe plus parapety zewnętrzne gratis firma ADRO z w-wy, zrobili to solidnie- jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 W niedługim czasie zamierzam zakupić prawie tyle okien co Ty gościu, również w profilu Veka. Napisz mi , jeśli możesz na priv namiary na swoją firmę, o której wspominasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 29.12.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Powyżej to ja. Jakieś kłopoty z logowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Emilia Szymańska 03.01.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Ile zapłaciłeś za okna ? Może masz jakiś kontakt telefoniczny. Ja myśłałam o Porta Fenster są bardzo atrakcyjni cenowo. Mam spory domeczek i dużo dużych okien. Koszt okien jest zatem spory. Szukam rozsądnych oszczędności. Emilia Ja właśnie założyłem okna Veka Perfectline w kolorze mahoń ze szprosami łacznie 18 okien i 3 drzwi balkonowe plus parapety zewnętrzne gratis firma ADRO z w-wy, zrobili to solidnie- jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Agmen 10.01.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Dzięki za informacje ,właśnie otrzymałem mailem ofertę od firmy ADRO ,czekam na kolejne m in. od firmy WARSZAWSKIE OKNA, trochę czasu zajmie mi porównanie ofert ,negocjacje cenowe itd. Po ostatecznym sfinalizowaniu dam znać co i za ile udało mi się kupić. PozdrawiamAGmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 witam ! Tym razem szukam nie drogich okien, oczywiście najchętniej w cenie montaż. Poszukując w internecie i w prasie można dostać fioła od ilości ofert ,ale jeśli ktoś zna sprawdzonego producenta lub sprzedwacę i wykonawcę (dom jest zlokalizowany ok. 40 km od Wa-wy) to chętnie skorzystam z namiarów i będę wdzięczny za rady. Dom jest dość duży ,w technologii tradycyjnej , ale rekreacyjny stąd chcę wstawić dobre i solidne, ale nie z najwyższej półki okna ( również veluxy, także wszystkie drzwi itd.) a więc interesuje mnie oferta kompleksowa . wiem ,że Forumowiecze zawsze coś doradzą ,dzięki z góry. pozdrawiam Agmen Witam Pana Hmmm.... - znam czlowieka ktory jakby zeby zjadl w tym temacie - jego strona to http://www.jar-eko.home.pl i tam jak sadze rozsadnie opisuje to co jest i na co trzeba uwazac - nawet polecenia zadowolonych klientow nie sa zgodne z prawda - okna sprawdzaja sie w latach a nie w czasie roku czy dwu - polecam lekture jego strony - sam zamowilem u niego okna w 97 roku i musze przyznac ze sprawdzil sie niezle Andrzej Zaleski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Agmen 22.01.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Dzięki ,skorzystam z rady i przejrzę proponowaną stronę. PozdrawiamAGmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts