limi 15.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wtam serdecznie szanownych forumowiczów i zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 16.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 przykleję z dziennika całkiem fajnie to wygląda, miałem już usunąć wasz blog z oglądanych stron a tu proszę niespodzianka i to jaka miła. Życzę powodzenia, ja ze ścianami ruszam na wiosnę. Bardzo ładna działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 27.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 niczym się nie przejmuj grunt że robota idzie do przodu. Na jakim etapie chcecie zakończyć budowę przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limi 27.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witaj, dzięki za pocieszenie ale ten bałagan a przede wszystkim straty materiałowe jakie poczyniają strasznie mnie irytują, mój małżonek też twierdzi że ne ma sensu się tym przejmować, mimo wszystko przed zapłatą za kolejny etap poproszę o posprzątanie Każdego wieczoru debatujemy na jakim etapie powinniśmy zostawić budowę na zimę. Z jednej strony łatwo byłoby zabezpieczyć budynek po zalaniu stropu czyli za jakiś tydzień i przeczekać zimę...ale myślimy też czy nie pociągnąć dalej czyli do zamknięcia dachem, ewentualnie bez dachówki jakby mrozy przyszły. Sami nie wiemy co mamy robić, może jakaś rada, jak to było u Was? Nie mamy doświadczenia budowlanego i nie mamy pojęcia co byłoby lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 12.11.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 mi jeszcze daleko do Waszego etapu, ledwo z ziemi wychodzę, ale wydaje mi się że lepiej mieć dach nad głową. Jak nie ma mrozów to jeszcze szczyty można wybudować a cieśle i dekarze nawet w lekkim mrozie mogą pracować bez uszczerbku na jakości. Ale jak nie wierzycie w dobra pogodę to może lepiej nie ryzykować. Ja nie dam rady zaizolować fundamentów przed zimą i muszę je zasypać a na wiosnę niestety odkopać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 14.12.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kiedy kolejne zdjęcia zgodnie z postem w dzienniku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 24.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoruprzyniesie spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzeniażyje własnym pięknem,a Nowy 2010 Rok obdarujepomyślnością i szczęściem. Ania i Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limi 06.01.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Serdecznie dziękujemy za życzonka, dla Was też wszystkiego dobrego w Nowym Roku, wytrwałości w realizacji planów i oby szczęście Was nie opuszczało Święta mieliśmy wyjazdowe to opóżnienia na bloogu zaistniały ale już śpieszę to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 26.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 udało się dekarzy na dach wpuścić przed mrozami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limi 26.01.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witamy, witamy... przed mrozami niestety nie, a teraz to aż strach przymarznąć do papy by mogli póki co to zaspy w domu a pod nimi lodowisko bo majstry niezdążyli zabezpieczyć otworów okiennych i cóż byle do wiosny a i u Was pewnie ruszą mury z kopyta jak wiosenka zawita....ale poetycko się udało pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 25.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Z dachem fajnie wygląda domek. Szkoda że dachówki nie widać. Jak wysoki komin macie?? bo ja zastanawiam się czy 6m systemowego wystarczy aby zbliżyć się pod dach a następnie na to klinkier ponad dach? Jakie plany z budową macie od wiosny ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limi 28.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 muszę wrzucić wiosenne wersje zdjęć, komin mamy 7,5 m i właśnie też go obkładamy piaskowcem, jak skończą się z nim bawić to zaprezentuję a póki co okna wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 27.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ależ u was zima trzyma Już nie długo ja zaczynam u siebie ciekaw jestem jak będzie sprawowała się ekipa. Dokupuje ostatnie potrzebne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 08.06.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 muszę się zastanowić nad ewentualnymi oknami połaciowymi, bo na razie nie planuje poza nad klatką schodową fajnie wam idzie robota u nas dopiero strop pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts