Gość crxgumi 15.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jutro to będzie z logiką pozdrawiam crxgumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 15.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zagmatwane to wszystko co piszesz... Czy na Twojej działce z budynkiem macie podział fizyczny działki (tzn. działka jest podzielona na osobne działki z odrębnymi numerami), czy macie tylko podział tzw. "do korzystania", gdzie umówiliście się między sobą - kto z której części będzie korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A może by to jeszcze raz napisać. Zrozumiale. Już pal diabli ortografię Z tego postu- minimalna odległość od osi jezdni 55 cm wynika, że może ona mieć 110 cm . Droga dla rowerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 15.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A może by to jeszcze raz napisać. Zrozumiale. Już pal diabli ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 15.10.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Już pal diabli ortografię A dlaczego? Post napisany niechlujnie i z lekceważeniem dla interlokutorów. To tak jakby wejść na cudze przyjęcie w waciaku, narzygać na dywan a potem poprosić gospodarza o pożyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 16.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Po pierwsze pozwolenia na budowę nie wydaje urząd gminy ale starostwo powiatowe .Urząd gminy wydaje warunki zabudowy i zagospodarowania terenu ( w przypadku braku miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego)Jeśli zostało złożone odwołanie od decyzji ( jakiej) do kogo ?Odwołanie składa sie za pośrednictwem organu wydającego do SKO ( samorządowego kolegium odwoławczego)Post pełen emocji ale zero logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Już pal diabli ortografię A dlaczego? Post napisany niechlujnie i z lekceważeniem dla interlokutorów. To tak jakby wejść na cudze przyjęcie w waciaku, narzygać na dywan a potem poprosić gospodarza o pożyczkę Też tak uważam. Ale i tak mi piszą że pyskaty jestem Postanowiłem być trochę tolerancyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 16.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Postanowiłem być trochę tolerancyjny... I to Ci się chwali. A propos, nie robisz czasem jakiegoś przyjęcia? Mam waciak i walonki, może bym zajrzał niespodziewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zapraszam Zimno jest, waciak i walonki w sam raz. Znów będę tolerancyjny. Rzyganie i pożyczka wykluczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość crxgumi 17.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dziękuje Wam Wszystkim za odpowiedź. Jutro postaram się napisać z sensem i logiką, i zacznę wszystko od początku. Jeszcze raz Dziękuje Wam za odpowiedź. PS pisałem dlatego tak szybko i niechlujnie bo sprawa się toczy a ja nie mam na to wpływu, a poza tym wiecie nerwy robią swoje. Pozdrawiam crxgumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts