Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój dom pasywny (?) w praktyce- już go użytkuję

Recommended Posts

Piszemy grzecznie i jak najbardziej na temat.

700zł bez podatku to 861zł z podatkiem

2400zł bez podatku (taką podałeś kwotę, którą szybko usunąłeś, zapewne właśnie przez to, że była bez podatku. Wszystko tak liczysz bez podatku?) to 2952zł!!! Czy teraz wszyscy widzą jak manipulujesz liczbami???

Ggdzie podałem że bez podatku baranie. To były jakieś twoje 700 zł wymyślone amatorszczyku

ŻEGNAM

Nosz do cholery REDAKCJA :

prosze o bana dla tego trolla za podjudzanie jak to pisała Elfir!!!!

Edytowane przez j-j

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I jeszcze coś nie na temat.

To co tu było wcześniej napisane, i mam nadzieję, że wielu zdążyło to przeczytać, świadczy to jedynie o tobie. Nie zamierzam zniżyć się do tego poziomu.

A rzucanie się z pięściami na oponenta, jednocześnie słodząc innym to zwyczajna dziecinada, zresztą dość często stosowana w dzisiejszych czasach.

Pozdrawiam serdecznie.

I jeszcze coś nie na temat.

To co tu było wcześniej napisane, i mam nadzieję, że wielu zdążyło to przeczytać, świadczy to jedynie o tobie. Nie zamierzam zniżyć się do tego poziomu.

A rzucanie się z pięściami na oponenta, jednocześnie słodząc innym to zwyczajna dziecinada, zresztą dość często stosowana w dzisiejszych czasach.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisałem że Netto czy bruto?? NIE, wic .... Yawsze podaje się brutto a skoro rachunek pokazuje brutto taką kwotę to .... pomyśl

Widac że na Ciebie już nic nie działa.

ZEGNAM

REDAKCJA - ta sama prośba

Napisałem że Netto czy bruto?? NIE, wic .... Yawsze podaje się brutto a skoro rachunek pokazuje brutto taką kwotę to .... pomyśl

Widac że na Ciebie już nic nie działa.

ZEGNAM

Ja twojego rachunku nie widziałem. Widział go natomiast inny forumowicz

Cytat Napisał Andrzej.K

@ liwko @ widziałem ten rachunek jj i te 700 pare złotych to było bez podatku więc jak najbardziej realne...

:)

Ja twojego rachunku nie widziałem. Widział go natomiast inny forumowicz

:)

I na pewno nie zobaczysz- Pewnie sie takiej odp. spodziewałeś.

Dwie inne osoby widziały i potwierdziły. Wystarczy.

A wydumane 700 zł to było przez ciebie ileś postów temu i ma to nic wspólnego z moim rachunkiem.

Tyle i na tym kończę.

Droga Redakcjo.

Ponawiam prośbę i już policzyłem do 10 :).

j-j twoje odzywki są niepotrzebne.

masz zbyt dużą łatwość oceniania innych i ich obrażania.

malux, moje niepotrzebne? Być może ale

Ja jestem z reguły człek spokojny tylko zaczyna mnie wk... baaardzo mocno kiedy ktoś:

1. Jest uszczypliwy (w sumie akurat zawsze był ale tą dyskusję zaczął swoimi komentarzami głupawymi- str 79) w swoich komentarzach i od początku pojawienia się na forum zakochany w swojej PCi i po nauczeniu się czegoś na tym forum wreszcie nawet podobno komuś ją odradził- no super, nagroda za to się należy

2. Pisze on, że ja zużywam za mało wody więc tym samym piszę nieprawdę (bo on zużywa więcej) więc generalnie powinienem się zgodzić z nim że zużywam więcej i dlaTEGO TEŻ właśnie potrzebuje PCi a jeśli nie to kłąmię i piszę nieprawdę i muszę pokazać rachunki.

3. Wciska mi że manipuluję bo zmazałem koszt roczny mimo, że wyłumacyłem już na początku iż zrobiłem edycję bo stwierdziłem że samo wypisywanie kwoty g... da bo i tak nie uwierzy co potem potwierdził pośrednio nie wierząc. W dodatku jest pierwszą osobą u której już dawno stwierdziłem manipulowanie swoimi kosztami INWESTYCYJNYMI (i to nie w tym moim temacie tylko już dawno w innych tematach przy okazji wiecznych debilnych dyskusji na temat PCi), i nie każ mi tu poszukiwać tych postów bo to wszystko działo się na przestrzenni czasu i trzeba czytać dużo forum aby pewne rzeczy widzieć i łączyć w całość (swego czasu czytałem duuużo).

A gość się nagle budzi co jakiś czas coby na siłę coś mi udowadniać a po dwóch latach uszykował głupawy atak.

Co to do cholery jest?

A kiedy pokazuję rachunki dwóm osobom i które potwierdzają kwotę (brutto) nadal coś nie pasuje.

Ja dziekuję bardzo, merytoryczna dyskusja jak najbardziej, pytania odpowiedzi itd ale nie bzdurna krytyka i niedowierzanie jedynie posiadacza PCi.

Dodałem jako odpowiedź na nstp. post Liwko

ABy nie tworzyć nowego postu:

Wyzwiska od Liwko??? W którym miejscu?

Ano np. tam gdzie Elfir to zmazała- coś w ten deseń-

j-j ty to zwykły burak jesteś

Obrazy byly z mojej strony też i od tego nie uciekam nie ma co ściemniać ale nie pisz że nie było z Twojej. Zresztą akurat obrazy po mnie spływają nie to mnie wkurza

Edytowane przez j-j
Dodałem aby podać too co prosił Liwko

FAKT

całe to forum robi się niepotrzebne, po co siedzieć tutaj i za darmo udzielać rad, po co wklejać zdjęcia ze swojej budowy, przecież w nagrodę dostanie się tylko wyzwiska od Liwko, a próba obrony własnej godności zakończy się wyzwiskami od innych

Wyzwiska od Liwko??? W którym miejscu? Znowu ewidentnie zaczynasz manipulować. Żeby ci rozjaśnić nieco w główce, to wyzwiskami zostałem zaatakowany ja. Większość już została usunięta przez moderatorów, niestety kilka jeszcze widać. Wystarczyło, że się nie zgodziłem z WIELCE SZANOWNYM j-j, a zostałem potraktowany jego jadem. Chcesz mu wierzyć bezgranicznie, twoja sprawa, ja mu nie wierzę. Manipuluje liczbami, a kiedy ktoś w coś zaczyna wątpić rzuca się na niego z obelgami. Parę osób już to zauważyło i mam nadzieję, że zauważą to inni, z jakim człowiekiem mamy do czynienia.

Pzdr

przepraszam za OT

ciekawe, kilka miesięcy temu wysłałem zapytanie w tej sprawie - usunięcia konta i wszystkich moich wpisów(miałem swoje powody wtedy) - dostałem odpowiedź, ze konto - owszem, mogą skasować, ale wszystkie posty zostaną...i jak chcę, to mogę je wszystkie sam (ręcznie!) usunąć...

A jednak ProStaś jakoś sobie z tym poradził. Nie sądzę, by ręcznie je kasował.

tak z ciekawośći poniższy cytat to do kogo był ??

Elfir wykasowała również moje posty, które były odpowiedzią do AndrzejaK. Nie było w nich nic, do czego można się było przyczepić. Zauważ, że Elfir edytowała posty j-j, które zawierały chamskie epitety, skierowane do mojej osoby.

Przykład nieedytowanego do tej pory?

Ggdzie podałem że bez podatku baranie. To były jakieś twoje 700 zł wymyślone amatorszczyku

ŻEGNAM

Wnioski wyciągnijcie sami.

Edytowane przez Liwko

chcesz moich wniosków to proszę:

1. wlazłeś tutaj bo chwilowo nie masz z kim gdzie indziej bić piany

2. nie dyskutujesz merytorycznie tylko inwektywami

3. jeżeli coś jest nie po twojej myśli to od razu zarzucasz hochsztaplerstwo

4. zostałeś zmoderowany bo moderator uznał twoje posty i wszystko co z tego wynikło za obraźliwe

5. ty pierwszy rzuciłeś kamieniem

1. Bzdura. Od dawien dawna z nikim nie toczyłem wojny i takiej nie zamierzam toczyć. Gdybym takiej szukał byłbym już dawno u palaczy:P

2. Następna bzdura. Dziwnie małe zużycie CWU wydało i nadal wydaje mi się podejrzane.

3. Tak dokładnie reaguje j-j

4. Nie były obraźliwe. Były to odpowiedzi na epitety j-j skierowane do mnie. Zastanów się, jak by wyglądała dyskusja, gdyby wywalono posty j-j (a wywalono) a moje pozostały?

5. W którym momencie? Odniosłem się tylko do tego, że łatwo można w takim domu zapomnieć o CWU, a to procentowo duży koszt. Zażartowałem o PC do CWU, do dzisiaj widnieje tam uśmiechnięta buźka;) Niestety, szybko zostałem tak zaatakowany, że stało się to co się stało.

Mam to w nosie co myślisz. Możesz mnie dodać do ignorowanych i po problemie. Zastanawiam się tylko, po co to dalej ciągniesz?