krzyholu 16.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Polecam moich elektryków - p. Hubert Majchrzak z Kicina tel. 511 317 307świetne wykonanie, terminowo !!! - co sie wydaje niesamowite, instalacja położona bardzo starannie, dokładnie, zgodnie z przepisami, puszki osadzone prawidłowo, wiele ciekawych rozwiązań doradzili mi, REWELACJA Ponadto polecam dekarzo-ciesle p. Tomasza Surowca - tel. 600 278 128 robią więźbę , dachówki, opierzenia, wszystko konkretnie , dokładnie , są słowni POLECAM również rewelacja ekipa to pan Czerniawski od bram garażowych tel. 609 226 156 lub 61 426 4785 z Gniezna firma Amex - sprzedają montują bramy rolety i żaluzje plus automatykę - fachowo tanio o szybko a do tego p. Czerniawski ma naprawdę duża wiedze w zakresie bram i knota wam nie wciśnie POLECAM no i ostatnie laury dla kierownika budowy Zbyszka Koniecznego tel. 604 175 485 - ogromną wiedza, odpowiedzialność - jak cos będzie z jego winy - ZAPŁACI SAM ZA TO !!!!- to niebywale = sprawdziłem na własnej skórze polecam fajny murarz to tez Mariusz Nadobnik z ekipa tel. 691 403 633 – najlepiej podpisać z nim umowę na całość wychodzi tanio i o wszystko się troszczy (ale trzeba to zaznaczyć w umowie żeby nie latać po worek cementu i 2 gwoździe dla murarzy) a mało tego jest słowny – jak się z nim coś omówi to tak zrobi – ale trzeba to dokładnie omówić a najlepiej narysować jakąś drobną aranżację jak ktoś komuś niedowierza i uważa ze to reklama może do mnie wpaść na budowę i zobaczyć przy okazji - pozdrawiam Krzysiek z Gowarzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 16.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dodaj te kontakty do białej listy solidnych http://forum.muratordom.pl/post3701879.htm#3701879 tutaj zaraz zginą. P.S. U nas też Pan Tomek robił dach Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts