Jacus 18.04.2002 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 Właśnie jestem na etapie wyboru materiału na ściamy. Chcę budować je z dwóch warstw. Ostatnio słyszałem że, można zastosować gazobeton + styropian. Może ktoś z Was coś takiego widział? Co o tym myślicie? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.04.2002 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 Jacus - jesteś nowy i masz prawo tak postąpić /tzn. pytać o ściany dwuwarstwowe/. Po pierwsze witamy w grupie a po drugie na temat ścian było tyle wątków, że rozpoczynanie tego tematu od początku nie ma sensu. jedno co ci powiem to robocizna jest tania w tym systemie a i materiał powszechny więc wiele osób buduje w ten sposób. Spójrz na archiwum, wyszukiwarkę - zaznajomisz się z tematem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts