Gość jerrystp 29.12.2003 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 WitamMam pytanko, w jakiej kolejności wykonać montaż futryn drzwi wewnętrznych - przed położeniem terakoty, czy po???i jeszcze jedno jak zakończyć montaż folii paroizolacyjnej pod suchym tynkiem przy ścianach, czy po prostu uciąć równo z suchym tynkiem, czy jakoś to jeszcze inaczej mocować???PozdrawiamJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 31.12.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Witam,Miałem futryny bez progów to najpierw położyłem płytki. Jeśli z progami, to lepiej płytki kleić po progach.Folię paroizolacyjną najlepiej wywinąć trochę na ścianę i zastosować jakiś ozdobny narożnik czy taśmę. Ja tak zrobię. A jak coś mi nie będzie pasowało, to obetnę na równo z płytami g-k i uszczelnię jakąś masą. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaddam 05.01.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Folię przykleiłem do profila UD taśmą dwustronnieprzylepną. Łączenie płyty g-k ze ścianą wypełnię masą akrylową (można ją pomalować w odróżnieniu od silikonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts