Szadam 29.12.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Rozsypała się szyba w kabinie natryskowej. Samplastu. I to zupełnie sama. Po wigili postanowiliśmy zajrzeć na budowę, a tam! jedna z szyb kabiny dosłownie zasypała całą łazienkę. Szok! Poszła w drobny mak. Czy ktoś z Was miał podobną sensację? Mam nadzieję, że z reklamacją nie będę miał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Witam, Szadam czy to prawe przesuwane drzwi (patrząc na kabinę od zewnątrz?)Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 29.12.2003 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Tak prawe drzwi przesuwane ( prawe patrząc od zewnątrz) A ma to jakieś znaczenie? Kabina 90. Szyby grafitowe. Kilka razy była używana. W dniu "zajścia" nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Ma to znaczenie ponieważ mnie też się rozleciały drzwi i to właśnie prawe.Zgłosiliśmy rekalmację do sklepu (kabina dopiero co zamontowana), czekaliśmy chyba ze dwa tygodnie na specjalistów z Sanplastu. Rozebrali kabinę wymienili drzwi i po sprawie. Od gości dowiedzieliśmy się, że wyszła jakaś partia z wadą i mają sporo reklamacji. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 29.12.2003 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Gościu drogi, dzięki. Mam tylko nadzieję, że w drugiej kabinie tym razem 80 nic takiego się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garo 29.12.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 A może duchy wigilijne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 29.12.2003 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Duchy nie duchy, ale całe szczęście że w tym czasie w domu nikogo nie bylo bo zawał, gotowy. A co by było gdyby ktoś w kabinie. Skoro szkiełka poraniły brodzik akrylowy to nóżki mojej córki ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 30.12.2003 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 do góry z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 31.12.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Rok temu miałem dokładnie to samo. Dobrze, że byłem w domu, bo robotnikom bym na słowo nie uwierzył. Zadzwoniłem bezpośrednio do Sanplastu. Po kilku dniach przyjechał fachwiec, wymienił szybę. Czysto, grzecznie naprawdę byłem pod wrażeniem, bo myslałem, że mi z tą szybą nie uwierzą, że ona tak sama. Brawo dla Sanplastu za dobry serwis! Szkoda tylko, że do dzisiaj nie rozwiązali tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts