Gość M@riusz_Radom 20.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 M@riusz_Radom Myślisz, że to takie łatwe znaleść pracę bez znajomości. Jasne że szukam ,przeważnie na praca.gazeta.pl i innych. Wysyłałem już kilkanaście cv, ale zero odzewu, dlatego napisałem również tutaj, z nadzieją, że będzie odzew. Jak szukasz byle czego - tylko na przeczekanie - to kup sobie bilet miesięczny i objeździj firmy w swoim mieście - w Radomiu szansa na to, że znajdzie się jakieś zatrudnienie tą metodą wynosi jakieś 70 - 80%. Samo wysłanie CV nie załatwia sprawy. Ja swojego czasu znalazłem tą metodą zatrudnienie - przy 100 czy 101 firmie powiedzieli, że zastanawiali się czy kogoś zatrudnić i dali mi robotę. Pracowałem tam ze 2 czy 3 lata i było całkiem OK. A że pieniądze na początku były marne to inna rzecz - grunt, że były i wypłacane terminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 21.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jak szukasz byle czego - tylko na przeczekanie - to kup sobie bilet miesięczny i objeździj firmy w swoim mieście - w Radomiu szansa na to, że znajdzie się jakieś zatrudnienie tą metodą wynosi jakieś 70 - 80%. Samo wysłanie CV nie załatwia sprawy. . Dokładnie tak - wysłanie cv w formie papierowej lub (o zgrozo) w postaci e-maila jest mało efektowną metodą. Idąc do pracodawcy masz szanse łatwiej zdobyć pracę - zobaczy cię, zapamięta , może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 21.10.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 23.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 23.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 http://praca.wp.pl/kat,18453,title,Szefowie-sprawdzaja-kandydatow-w-sieci,wid,11619777,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=2W tym artykule może znajdziesz trochę inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts