ExXxoduss 16.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam... mam pytanie odnosnie montazu i kosztu tafli lustra... mam na scianie polozone plytki klinkierowe, ktore ida schodkowo od jednego naroznika (dolnego) do drugiego (gornego).... natomiast pozostaje mi kawalek sciany na ktorym chcialbym zamontowac tafle lustra... z tym ze mialaby sie wpasowac w schodkowy wzor plytek klinkierowych... mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi .... tylko nie wiem czy jest mozliwe zrobienie takiej tafli lustra... a jesli tak to jaki bylby koszt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A nie prościej zadzwonić do pierwszego lepszego szklarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.10.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dokładnie tak - idziesz do szklarza i zamawiasz Ceny luster na zamówienie są niższe niż gotowych w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ExXxoduss 16.10.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A jeszcze jedno pytanie... jak potem najlepiej zamontowac taka tafle.... tak zeby nie spadla komus na glowe .... czy mozna zrobic to samemu czy lepiej zawolac fachowca???? I jeszcze jedno.... na scianie mam regips ale jeszcze nie pomalowany.... wiec przed montazem mam go pomalowac czy lepiej zeby zostal takim jakim jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 16.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Da sie (tata to szklarz) ale szklarz nie zrobi tego recznie- sa do tego maszyny ale nie da sie wyszlifowac rowno pod katem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 16.10.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Chyba najlepiej jakby szklarz przyszedł do ciebie do domu, wziął wymiar i sam oceni czy da rade to sam przmocować czy lepiej wziąc kogos od glazury z dobrym klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts