beton44 17.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ja mam podobne pytanie - ile trzeba cegieł żeby wymurowac dom ? taki parterowy z uzytkowym poddaszem! Tylko nie piszcie złośliwie bo dla mnie to nie jest śmieszne ! pozdrowienia dla autora wątku! Browar ok. 20 - 30 tysięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja mam takie pytanie w/g projektu kominy wentylacyjne mam mieć ceramiczne obłożone cegłą pełną czy nie prościej było by kupić betonowe tych już się nie obmurowywuje? ps. z obliczeniem ilości poradze sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 17.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ps. z obliczeniem ilości poradze sobie sama Widać że kobieta z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts