AVID 16.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Poszukuję kogoś takiego jak Zbych od alarmów tylko w wersji SERWISANT VIESSMANNA:):)działającego na terenie Wawy. Warunki do spełnienia to : 1.Nie mądrzący się tylko znający na rzeczy 2.Odbierający telefon 3.Umawiający się i przyjeżdzający a nie dzwoniący że dzisiaj już nie da rady i że zadzwonimy się jutro to się "zgramy" 4.Mający papiery dotyczące uprawnień od Viessmanna które można zobaczyć a nie takie które są w Nibyladii 5.Inkasujący pieniądze z naszej szerokości geograficznej a nie wersja w euro przeliczona na złotówki plus coś jeszcze To chyba wszystko co mi przychodzi do głowy:)Ciekawe czy taki ktoś stąpa po tym świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 16.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Wątpię ... - masz zbyt wygórowane wymagania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 16.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Bez obrazy ... ale to nie realne. Moi trzej koledzy mają piece tego producenta. I przy pierwszym rozruchu oraz sezonowym serwisie byli u nich jegomoście z tej firmy (u każdego inny). Jedyny punkt jaki jest zgodny z twoimi wymaganiami to, że odbierali telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Poszukuję kogoś takiego jak Zbych od alarmów tylko w wersji SERWISANT VIESSMANNA:):)działającego na terenie Wawy. Warunki do spełnienia to : 1.Nie mądrzący się tylko znający na rzeczy 2.Odbierający telefon 3.Umawiający się i przyjeżdzający a nie dzwoniący że dzisiaj już nie da rady i że zadzwonimy się jutro to się "zgramy" 4.Mający papiery dotyczące uprawnień od Viessmanna które można zobaczyć a nie takie które są w Nibyladii 5.Inkasujący pieniądze z naszej szerokości geograficznej a nie wersja w euro przeliczona na złotówki plus coś jeszcze To chyba wszystko co mi przychodzi do głowy:)Ciekawe czy taki ktoś stąpa po tym świecie? Jakbym słyszał Z. Wasermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 16.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja znam takiego co spełnia prawie wszystkie warunki.... tylko nie odbieara telefonów... Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 16.10.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Browar to może prześlij mi go na priva to ......się zobaczy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 16.10.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Poszło na priv... tylko nie zrażaj się przy 100-tnym telefonie wkońcu odbierze! Dobrzy fachowcy mają niestety terminy napięte jak struny Vivaldiego Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 16.10.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Tylko żeby nie było napiętej atmosfery jak baranie jaja:):)A tak poważnie to gość jest ok powiadasz Browarku???Prześlij jeszcze raz proszę bo coś chyba nie doleciało na moją skrzynkę a raczej "krzynkę" no jesteś przecie Browarek:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 16.10.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ty tu się mojego nicka nie czepiaj bo AVID to nie wiadomo co Na studiach miałem ksywę "zgrzewa" a nie "krzynka" i nie pytaj dlaczego poszło jeszcze raz na priv i mam nadzieję że doszło... Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 17.10.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 "Szukam szukania mi trzeba domu gitarą i piórem ".Jak pisał poeta :) Jestem cierpilwy pomóżcie:)): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 19.10.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 I NIKT NIE POMOŻE????:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sluza 22.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Poszukuję kogoś takiego jak Zbych od alarmów tylko w wersji SERWISANT VIESSMANNA:):)działającego na terenie Wawy. Warunki do spełnienia to : 1.Nie mądrzący się tylko znający na rzeczy 2.Odbierający telefon 3.Umawiający się i przyjeżdzający a nie dzwoniący że dzisiaj już nie da rady i że zadzwonimy się jutro to się "zgramy" 4.Mający papiery dotyczące uprawnień od Viessmanna które można zobaczyć a nie takie które są w Nibyladii 5.Inkasujący pieniądze z naszej szerokości geograficznej a nie wersja w euro przeliczona na złotówki plus coś jeszcze To chyba wszystko co mi przychodzi do głowy:)Ciekawe czy taki ktoś stąpa po tym świecie? nie ma takich serwisantów: Ci spełniający punkty 1-4 nie spełnią pkt 5. I na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 22.01.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To może pomnę punkt 5 trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 22.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Na stronie Viessmanna są serwisanci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 22.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Na ulicy Płocjocińskiej jest sklep hydrauliczny Hydrop podjedz i zapytaj to Ci pomogą (sprawdziłam go osobiście myślący ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano7 22.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts