mtsw466 16.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 WITAM, CO POLECALIBYŚCIE NA ŚCIANĘ JEDNOWARSTWOWĄ POROTHERM 44 CZY BLOCZKI H+H GRUBOŚCI 36,5. JAKIE SĄ WASZE DOŚWIADCZENIA. DOM BĘDZIE STAWIANY PRZEZ DWA LATA, TAKŻE POWINIEN SIĘ PRZEWIETRZYĆ. MIESZKAMY NA OPOLSZCZYŹNIE GDZIE ZIMY SĄ RACZEJ UMIARKOWANE. DOM OKOŁO 130MKW UŻYTKOWEJ DO 1,9M WYSOKOŚCI. OGRZEWANIE RACZEJ GAZOWE, PODŁOGÓWKA 50% DRUGA POŁOWA GRZEJNIKI ŚCIENNE DODATKOWO DGP Z KOMINKA. BYĆ MOŻE TEMAT SIĘ POWTARZA ALE I TAK POPROSZĘ O PODPOWIEDŹ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 powinno być : UŻYTKOWEJ DO 1,8M WYSOKOŚCI , ale po co krzyczeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 16.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 WITAM, CO POLECALIBYŚCIE NA ŚCIANĘ JEDNOWARSTWOWĄ ... ja bym polecił rzucić monetą bo cokolwiek wybierzesz będzie miało i plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 17.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 powinno być : UŻYTKOWEJ DO 1,8M WYSOKOŚCI , ale po co krzyczeć?? chyba raczej 1,90 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 17.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 witaj,ściana 1 warstwowa z pth44 mam taką,ale-1)masz ekipę która zrobiiściany idealnie,nawet otwory okienne i dobór okien może być póżniej problemem 2)tynk ciepłochronny-jest dość kosztowny,na tym etapie o tym się nie myśli Ja po przeliczeniu kosztów dołożyłem do pth 44 6 cm styropianu,które zniwelował chociażby różnice otworu okiennego i okna Jest ciepło w zimie,w lecie przyjemne ciepło.Życzę owocnych przemyśleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts