korba 17.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam. Mam pytanie jak w temacie. Podłączyłęm rury kozy do komina i uzupełniłem uszczelniaczem 1500 stopni. Ze względu na kolor czarny uszczelniacza chciałbym to jakoś ukryć lub pomalować w kolorze ściany ale czy można? Albo zastosowanie jakieś opaski dekoracyjnej, która zasłoni łączenie lecz ne mogę nigdzie znaleść nic odpowiedniego. Proszę o radę lub sugestię z waszej strony. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emwuel 17.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Nazywa się to rozeta, występuje głównie w stali nierdzewnej albo czarne. Jak zastosujesz stal nierdzewną to po zmatowieniu pewnie da się pomalować farbą - choć co z tego (malowanie) wyjdzie to nie wiem... Np.: http://www.allegro.pl/item764231285_rozeta_do_rur_srednica_160mm_bertrams.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts