pawel11d 17.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 WitamMm pytanie czy na scianie działowej wykonanej z płyty kartonowo-gipsowej można powiesić sedes ze schwaną w ścianie spłuczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buttopp 17.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mozna przeciez sruby nie przykrecasz do plyt tylko do stelazu ale jest niezalecane bez plytek stelaz musi byc stabilny z dodatkowymi wzmocnieniami w innej sytuacji grozi katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel11d 17.10.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 No oczywiście na tej sciance bedzie także glazura, i właśnie chciałem się upewnić czy to wszystko wytrzyma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buttopp 17.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Jednej rzeczy zapomnialem dopisac : jezeli sciana dzialowa laczy sie z pokojem itp. musisz dobrze wygluszyc w innym przypadku w pokoju bedziesz miał Dolby Digital z wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 17.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 buttopp właśnie sobie wyobraziłem taką katastrofę w środku nocy Ja na takim wc czułbym się jednak trochę zagrożony jak to dobrze, że mam "zwykłą" ściankę działową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts