Grreeg 17.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam! Może Ktoś już rozwiązywał ten problem! Nad głównym wejściem jest balkon od czoła zaokrąglony/łukowy.Po deszczu woda spływa normalnie-czyli na dół ale wprost na ostatni stopień schodów wejsciowych. W zimie pewnie będzie lodowisko!!!! Chciałbym założyć rynne pewnie 50-tkę - ale jak to zrobić jak nie ma liniprostej tylko łuk - promień nie duży ale jest. I jest peoblem-proszę o doradę! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grreeg 18.10.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 "No, no - nie wszyscy na raz" - eh widzę, że coś nie ma zainteresowanych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 "No, no - nie wszyscy na raz" - eh widzę, że coś nie ma zainteresowanych fachowców. rynna miedziana , cynkowa itp. - odpowiednio przyciąć ,polutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Lub rynna PVC np. Plastmo system klejony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grreeg 24.10.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tak, wlaśnie dotarłem też do informacji, że PLASTMO wykonuje takie rynny łukowe.I to jest to czego szukałem. Mam nadzieję, że nie będzie to drogo.A może Ktoś już ma zrobioną taką rynne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 24.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Też mnie interesuje takie rozwiązanie - mam podobnie - balkon nad wejściem ale trochę dalej wystaje i woda zpływa przed schody wejściowe i wypłukuje ziemie z między kamieni z bruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts