bisia 17.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Myślałam o położeniu na podjeździe i przed domem kostkę płukaną z serii Elegante Libetu. Nie jest tego dużo, ale mimo wszystko zastanawia mnie, jak się sprawuje w użytkowaniu. Bo jeden wykonawca mnie straszył, że się strasznie brudzi i trzeba często myć myjką ciśnieniową, żeby dobrze wyglądało, a inny znowu poleca rodzaj Piccola, bo są mniejsze fugi i przez to lepiej, bo się nie zbierają śmieci i piach w fugach, jak np. przy Nostalicie.Na podjazd do garażu myślałam, żeby położyć nero (najciemniejsza) w połączeniu z granito (szara) i solare (żółta), natomiast przed domem granito w połączeniu z nero i solare.Czy ktoś ma tę kostkę lub wie z pierwszej ręki, jak to jest z tym brudzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisia 18.10.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 nikt nie ma takiej kostki? czyli może rzeczywiście nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts