issana 18.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam Szukam info uzytkowników tej słuchawki, chciałabym bardzo obnizyc rachunki za wode, sa za duze. Córka ma zwyczaj lania na siebie strasznej ilosci wody, która idzie w kanal, a mnie nerwy przy tym biorą. Polecono mi tę sluchawkę. Ponoc jej koszt zakupu ok.150 zł szybko sie zwraca. Czy ktos posiada takową> Prosze podzielic sie opinią. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 18.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 130 zł - Google dopisane: + koszt wysyłki - wyjdzie coś koło tego piszą że z materiału "antykamieniowego" i dającego efekt masażu żeby efekt nie był odwrotny - dłuuuuuuższe "masaże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
issana 18.10.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja wiem jaki jest koszt, szukałam info w necie na temat tej , jest tez opis samej słuchawki, bardzo korzystny, ale nie spotklam sie z opinią samych uzytkowników. Mi nie chodzi w tym o same masaze, bo to efekt stosowania dodatkowy, oczywiscie pozytywny, ale samego zuzywania wody, chodzi mi czy faktycznie daje oszczednosc po dajmy na to miesiacu i wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclav 15.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Cześć, jestem użytkownikiem Body Spa od kilku miesięcy (kupiłem w dlakieszeni.pl) i ciągle jestem pod wrażeniem słuchawki. Jako, że jestem facetem ważna jest dla mnie funkcjonalność i solidność tej słuchawki. Każdy kto jej używał powietwierdzi, że jest bardzo oszczędna. Wcześniej biorąc prysznic odkręcałem wodę na max., teraz wystarczy 1/5 zakresu i już strumień jest odpowiedni. Fakt, że mam gorącą wodę prosto z rury i nie wiem jak to wygląda w przypadku piecyków gazowych. Byłem sceptycznie nastawiony do efektu masażu i o zakupie zdecydowała raczej konstrukcja i dość dobre materiały, z których wykonana jest słuchawka, ale przyznaję że rano letni prysznic z tą słuchawką ma swoje zalety... co oczywiście nie zastępuje kawy Nie wiem jak inne produkty tu była reklama, ale ta słuchawka im się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlicjaCi 28.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 U mnie słuchawka sprawdza się znakomicie. Rzeczywiście pozwala zaoszczędzić sporo wody i przynosi sporą ulgę dla mojej kieszeni. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jedna świeżynka założyła sobie konto na FM, żeby spytać o rewelacyjną słuchawkę prysznicową, a dwie inne świeżynki założyły konta tylko po to, żeby powiedzieć jej, jaka ta słuchawka jest cudna i wspaniała. Jaki ten świat jest piękny, pełen uczynnych ludzi, zawsze gotowych śpieszyć z dobrymi radami... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts