Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słuchawka Prysznicowa Body Spa Oxygenics

issana

Recommended Posts

Witam

Szukam info uzytkowników tej słuchawki, chciałabym bardzo obnizyc rachunki za wode, sa za duze. Córka ma zwyczaj lania na siebie strasznej ilosci wody, która idzie w kanal, a mnie nerwy przy tym biorą. Polecono mi tę sluchawkę. Ponoc jej koszt zakupu ok.150 zł szybko sie zwraca. Czy ktos posiada takową> Prosze podzielic sie opinią.

Dziękuję:)

Ja wiem jaki jest koszt, szukałam info w necie na temat tej , jest tez opis samej słuchawki, bardzo korzystny, ale nie spotklam sie z opinią samych uzytkowników. Mi nie chodzi w tym o same masaze, bo to efekt stosowania dodatkowy, oczywiscie pozytywny, ale samego zuzywania wody, chodzi mi czy faktycznie daje oszczednosc po dajmy na to miesiacu i wiecej.

• 1 year później...

Cześć,

jestem użytkownikiem Body Spa od kilku miesięcy (kupiłem w dlakieszeni.pl) i ciągle jestem pod wrażeniem słuchawki. Jako, że jestem facetem ważna jest dla mnie funkcjonalność i solidność tej słuchawki. Każdy kto jej używał powietwierdzi, że jest bardzo oszczędna. Wcześniej biorąc prysznic odkręcałem wodę na max., teraz wystarczy 1/5 zakresu i już strumień jest odpowiedni. Fakt, że mam gorącą wodę prosto z rury i nie wiem jak to wygląda w przypadku piecyków gazowych. Byłem sceptycznie nastawiony do efektu masażu i o zakupie zdecydowała raczej konstrukcja i dość dobre materiały, z których wykonana jest słuchawka, ale przyznaję że rano letni prysznic z tą słuchawką ma swoje zalety... co oczywiście nie zastępuje kawy :) Nie wiem jak inne produkty tu była reklama, ale ta słuchawka im się udała.

• 2 weeks później...

Jedna świeżynka założyła sobie konto na FM, żeby spytać o rewelacyjną słuchawkę prysznicową, a dwie inne świeżynki założyły konta tylko po to, żeby powiedzieć jej, jaka ta słuchawka jest cudna i wspaniała. Jaki ten świat jest piękny, pełen uczynnych ludzi, zawsze gotowych śpieszyć z dobrymi radami...

J.