Nefer 18.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Halo, Stajemy powoli przed problemem zamontowania w domu Tv. Rzuciłam okiem na poprzednie tematy :) NIemniej chciałam zapytać o to jaki multiswich polecacie - ktorej firmy ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buttopp 18.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Multiswitch MSR-908 TERRA :win Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewlokam 18.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja w dużym zakresie dotyczącym instalacji TV w domu korzystałem z informacji zawartych na stroniehttp://www.dipol.com.plCo prawda nie mam jeszcze zainstalowanego switcha (śpiewka dalekiej przyszłości) i na ich temat nie mam wiele do powiedzenia, to może znajdziesz tam coś dla siebie. I jeszcze co by nie było niedomówień. Nie jestem pracownikiem tej firmy. Jestem tylko ich klientem z własnego wyboru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 18.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Terra sa ok,ale najbardziej polecam axing`a zamontowalem juz bardzo duzo instalacji antenowych tv-sat bo tym sie zajmuje zawodowo i jak narazie najmniej problemow ze sprzetem axing,awaryjnosc jest znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To przy okazji zapytam jaki konwerter quatro dobrać do Axinga ? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja w dużym zakresie dotyczącym instalacji TV w domu korzystałem z informacji zawartych na stronie http://www.dipol.com.pl Co prawda nie mam jeszcze zainstalowanego switcha (śpiewka dalekiej przyszłości) i na ich temat nie mam wiele do powiedzenia, to może znajdziesz tam coś dla siebie. I jeszcze co by nie było niedomówień. Nie jestem pracownikiem tej firmy. Jestem tylko ich klientem z własnego wyboru. Pozdrawiam Grzebiemy już w Dipolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts