siwres 18.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam, mam wielką prośbę. Czy mógłby mi ktoś udostępnić swoje obliczenia w programie Kisan OZC. Mam wersje 4.01B. Sprawa wygląda tak ze próbowałem sam wklepać swój projekt domu, ale niestety mi się nie udało:// Prox nie trzyma mi ustawień i jak wracam do niektórych zakładek to są niewypełnione, nie wiem czy coś źle robię czy co. Projekt najlepiej domku do 150m. Podaję adres e-mail: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwres 18.10.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzięki za szybką odpowiedz, spróbuje te dwa proxy, jeżeli chodzi o linki to już tam byłem;) Jeżeli ktoś ma wykonane jakieś symulacje w którymkolwiek z programów to chętnie skorzystam, zawsze można porównać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts