eniu 22.12.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ha !W Nazarecie to były dopiero układy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.12.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Witam. Z tego co pamiętam to tam trzęśli nieźle piórami a na basie szył Glover z Parpli ... o żadnych układach nie śpiewali ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 22.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Forest, widzę, że Ty do starej gwardii należysz Wymierający gatunek niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.google.pl/url?url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGJ66UO-iKpc&rct=j&sa=X&ei=BbPzTqS3DojitQbl4NTpDw&ved=0CCkQuAIwAA&q=yu+tube+nazareth&usg=AFQjCNFU_Fz6hmaMFVDqcOSU1-T2KIUh6A&cad=rja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Forest, widzę, że Ty do starej gwardii należysz Wymierający gatunek niestety ...wymierający, ale jeszcze pociągnie... Choćby na złość Mistrzowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.12.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. He ... byłem ostatnio z Małżowinką w Spodku na Białym Wężu ... i szczerze mówiąc średnia wieku niektórych kapel była taka że mogli by być moimi dziadkami ... Ale TSA i Coverdal'e to dziadki jak to się mówi z "pełną klasą" ... Pozdrawiam. Edytowane 22 Grudnia 2011 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 23.12.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Witam. He ... byłem ostatnio z Małżowinką w Spodku na Białym Wężu ... i szczerze mówiąc średnia wieku niektórych kapel była taka że mogli by być moimi dziadkami ... Ale TSA i Coverdal'e to dziadki jak to się mówi z "pełną klasą" ... Pozdrawiam. Hmmm, Scorpions, Animals, AC/DC to też Twoje klimaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 House, nie daj się zwieść , facet co rano skrzypeczki wyciąga i ćwiczy. Choinki ubrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 23.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 House, nie daj się zwieść , facet co rano skrzypeczki wyciąga i ćwiczy. Choinki ubrane ? A to moja pani już się zajmuję częścią formalną ubioru drzewka:) Ja jestem tylko od późniejszej utylizacji i wcześniejszego dostarczenia:) A już myślałem, że znalazłem fana dobrego kawałka rockowego klimatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 23.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 AC/DC.... kurcze jak ja chciałem grać jak ONI ale cóż ..... jak się plumkało na klawiszach.. Animals z ich domem to był wtedy często grany kawałek .. Gdyby wtedy można było kupić takie organy jak dziś zalegają w sklepach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 AC/DC.... kurcze jak ja chciałem grać jak ONI ale cóż ..... jak się plumkało na klawiszach.. Animals z ich domem to był wtedy często grany kawałek .. Gdyby wtedy można było kupić takie organy jak dziś zalegają w sklepach.. To my się wszyscy złożymy na takie najbardziej wypasione !!! Założysz zespół , uwolnisz nas od siebie a i kulturę będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 23.12.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Witam. To ja zrzekam się oferowanej zapomogi od Miszcza na opłacenie reklamy na FM ... niech pójdzie na hammond'a ... Tylko patrzeć jak zaczną wracać do mody fryzury "na czeskiego metalowca" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 23.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Się chłopaki rozpisali... W sumie powinnam Was pogonić, że treści niezgodne z tytułem wątku hehe. Wracając do tematu - mój kumpel postanowił na starość zostać gwiazdą rocka. Kapelę nazwał bardzo adekwatnie - Too Late Ostatnio supportowali Armię w Szczecinie - zobaczcie zdjęcie nr 10 w linku jaka publika była http://www.wiadomosci24.pl/artykul/zespol_armia_wystapil_w_szczecinskim_klubie_slowianin_219813-1-1-d-10-3.html#galeria-miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Jak nas pogonisz, to tylko Mistrz nie zrozumie i zostanie... W TEMACIE : Varia fajna jest ! (to jakbyś jednak była inna niż jesteś) Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Kominki Piotr Batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 23.12.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Witam.Ale czy aby fajniejsza od R. ... ?Toć przecież wszystkie R. są tańsze, większe i "niepsującesie" ..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 23.12.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 A co to jest R? Bo ja znowu nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 02.01.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Piotrze w Twoim artykule znajduje się takie pojecie jak "podpałka" - czyli co? iglaste cieńsze od ołówka? bo na pewno nie gazeta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.01.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Piotrze w Twoim artykule znajduje się takie pojecie jak "podpałka" - czyli co? iglaste cieńsze od ołówka? bo na pewno nie gazeta.... "Do palenia przygotowuję się gromadząc: podpałkę drewienka iglaste porąbane na patyczki nie większe od ołówka drewno iglaste porąbane na patyki grubości kija od miotły drewno w kawałkach takich, jakimi się handluje na stacjach benzynowych" Jeśli to ten fragment, to ja w celu inicjacji ognia, używam najchętniej płyty pilśniowej miękkiej nasączonej parafiną, lub malutkiego kawałka smolnej sosny. Żona nie gardzi gazetami ( im bardziej szmatławe, tym lepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 House, nie daj się zwieść , facet co rano skrzypeczki wyciąga i ćwiczy. Nie no , te skrzypeczki to zostawcie mnie to moja domena :sleep:ale ukulturalnić się warto. Ale ja was lubię podczytywać chłopaki A tak w temacie, też mam Spartherma z tym że dostałam odpowiednie przeszkolenie od montażysty, to chyba dobrze trafiłam. Rozpalam zawsze przy uchylonych drzwiczkach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 02.01.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Bez uchylonych nie startuje ?? Edytowane 3 Stycznia 2012 przez M***ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts