matka dyrektorka 19.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie lubię tego kraju ale ludzi tak nie wiem jakich wy ludzi spotykacie ale ci których spotykam są nieżli pewnie że jest wiele cech wkurzających ,ale ten wątek jest gdzieś obok , polacy są solidarni, potrafią się zjednoczyć, zawsze gotowi pomóc(bezinteresownie też ), dbamy o starszych i słabszych, jesteśmy gościnni i zwykle życzliwi potrafimy odłożyć niecierpiące zwłoki sprawy bo trzeba pomóc, jeśli w coś wierzymy to oddamy za to wszystko ,jesteśmy wszechstronni i pracowici, tych cech pozytywnych jest dużo a wiele cech negatywnych wynika z naszej zdolności do przystosowywania się do istniejących warunków(kombinatorstwo), szczerości (słynne narodowe narzekactwo) nietolerancja z owej solidarności narodowej i opiewanego przywiązania do tradycji pewnie też i tak można by długo wyliczać gdybym nie lubiła Polaków już dawno bym stąd poszła w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Potrafimy duzo wypic i nalezy nam sie za to szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.10.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 biura podróży co Cię zostawią w świecie? całowanie starych ciotek w rękę? ukryta kamera w torebce? ZUS? przystojny agent z łapówką? służba zdrowia co ma kolejkę na pół roku? policjant co sam kradnie? ksiądz który ma problem - a poucza? kierowca co po pijaku bezkarny? psycholog-pedofil? gwiazda medialna co sex uprawia w Big Brather? pies przerobiony na smalec? firma co zatrudnia na czarno? sędzia piłkarski co bierze łapówkę? prezydent co z premierem leci innym samolotem? arab, murzyn - których biją za kolor skóry? matka co dziecko do śmietnika wrzuca? bym tak mógł jeszcze godzinę - tylko po co - sami wiecie że tak jest - niestety................... Niemozliwe ! To ty , bobiczku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.10.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Potrafimy duzo wypic i nalezy nam sie za to szacunek. O , wlasnie ! Natomiast jesli chodzi o tradycje to daje sie zauwazyc wplyw kuchni wietnamskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Potrafimy duzo wypic i nalezy nam sie za to szacunek. O , wlasnie ! Natomiast jesli chodzi o tradycje to daje sie zauwazyc wplyw kuchni wietnamskiej . Tobie to akurat mozna wierzyc. Jak dla Ciebie USA to "Warsawa i okolice" A bobiczka to ja tez juz nie poznaje od kiedy wcielo mu awatarek. Ale to za kare, bo marudzi za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 biura podróży co Cię zostawią w świecie? całowanie starych ciotek w rękę? ukryta kamera w torebce? ..... itd,itd Masz rację! W każdym innym kraju nie do pomyślenia. Jesteśmy do dupy a raczej do szybkiej utylizacji. My jedyna nacja , która nie ma żadnych cech - same wady. Uogólniasz albo masz chandrę, że Ci awatar wcięło, albo nie chcesz widzieć, przez skromność zapewne. W ten sposób na podstawie pobieżnych doświadczeń możemy wysnuć inne wnioski o pozostałych nacjach, bo my widzimy tylko wady, zwłaszcza u siebie. Patrz w mordę jeża "samokrytycyzm", to też wada? Lećmy więc dalej Niemiec to niewychowana świnia, Anglik śmieciarz szcza publicznie, Ruski pijak większy od nas, Hiszpan nygus, Włoch kurwiarz z mafii, Arab terrorysta, Amerykanin nachalne bydle z manią wielkości. Dodam jeszcze Czechów tchórzów, Szwedów ponuraków , Francuzów zakompleksiałych żabojadów i mieszkańców byłej Jugosławii oraz całych Bałkanów - wszyscy, niestety (dla nas niestety),ludzie gołębiego serca. A co? I wszystko to też z osobistych obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 20.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Polacy maja sprawne nogi i sa jak rekiny, chyba sprawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 To ja dodam jeszcze, Polacy dadza sie lubic, nawet jak marudza. Kurka awatarka bobiczka szukalam z godzine i nie znalazlam Za to znalazlam Agdusi http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1331.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 20.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zapomnialem cytatu. Bardzo przepraszam. Polacy to maja taka przypadlosc, ze od dwudziestu pieciu lat glosuja nogami. Rzucili sie tu wszyscy na dyslektykow jak rekiny, ze niby zanizaja cos tam a rodzice zalatwiaja cos tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Gdyby tak Polonię oceniać przez pryzmat FJ, dopiero byłoby ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 - Ciekawosc zabila niejednego kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 20.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Potrafimy duzo wypic i nalezy nam sie za to szacunek. O , wlasnie ! Natomiast jesli chodzi o tradycje to daje sie zauwazyc wplyw kuchni wietnamskiej . Lumpie godzina nadania postu wskazuje na pewne rozchwianie organizmu wiec ta kuchnia bedzie Ci zapomniana ( a swoja droga to chyba cos Ci sie popie.....lo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 20.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 + dość specyficzne, ironiczne poczucie humoru, umiejętność prowadzenia gierek słownych.+ niebanalne pomysły "ułańską fantazją" zwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No to Pepeg mi dowalił.Może lekko słusznie, może miałem chandrę.Szukałem, myślałem i wymyśliłem jedną rzecz która jest dla mnie ewenementem od lat.To WOŚP - Owsiak i cała Polska zaangażowana.Ewenementem nie jest dla mnie sama charytatywność - bo one istnieją na całym świecie.Ewenementem jest że włączają się w tę piękną akcję ludzie , którzy sami powinni starać się o wsparcie.A to że corocznie i tak atakuje się organizatorów akcji w niewybredny sposób - niestety znowu powoduje chandrę- replay .......I te clenie sprzętu na granicy sprowadzanego z zza granicy i te esemesy z Vat-em do oddania.ech,ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kurka awatarka bobiczka szukalam z godzine i nie znalazlam http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1331.gif no, też kurcze nie znalazłem i płaczę drugi dzień........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czmirku, nie zlosc sie, lumpowa nadaje z USA, tam maja inne zegarki. Ale i tak jest nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no, też kurcze nie znalazłem i płaczę drugi dzień........ Ja wczoraj i dzis szukalam i nic. A jestem pewna, ze kiedys widzialam, bo wlasnie mi sie przypomnialo, ze to ktos z forum. Moze sam wroci, jak przestaniemy szukac. Ja zawsze tak mam, ze znajduje dopiero jak juz przestaje szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czmirku, nie zlosc sie, lumpowa nadaje z USA, tam maja inne zegarki. Ale i tak jest nasza. w końcu zrozumiałem czym zasłuzyłaś na tego "dobrego duszka forum" obok nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czmirku, nie zlosc sie, lumpowa nadaje z USA, tam maja inne zegarki. Ale i tak jest nasza. w końcu zrozumiałem czym zasłuzyłaś na tego "dobrego duszka forum" obok nicka I tam zaraz zasluzylam, zlosliwie mi to przykleili abym nie mogla za duzo rozrabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czmirku, nie zlosc sie, lumpowa nadaje z USA, tam maja inne zegarki. Ale i tak jest nasza. w końcu zrozumiałem czym zasłuzyłaś na tego "dobrego duszka forum" obok nicka I tam zaraz zasluzylam, zlosliwie mi to przykleili abym nie mogla za duzo rozrabiac. Bo przecież wszyscy wiedzą, że Ty złośliwa i wredna jesteś, hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts