egon77 18.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Staram się o WZ, moj wniosek jest rozpatrywany i na dniach dostanę odpowiedz. W miedzyczasie zapragnąłem mieć wjazd i cały dom przesunięty o jakieś 10 metrów. Czy muszę się starać o nowe WZ, czy takich zmian dokonać można na bazie starego WZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 18.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Wg mojej wiedzy nie będziesz miał w WZ nakazu usytuowania domu w ściśle określonym miejscu.Będzie tam np. obowiązująca lub nieprzekraczalna linia zabudowy. I tego musisz się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek187 18.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja u siebie miałem i obowiązująca i nieprzekraczalną ale to działka narożna. sztywna odległość tylko w stosunku do jednej ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jeśli więc do pozwolenia na budowę dołączysz nowe posadownienie domu - zgodne z WZ - dostaniesz po prostu PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts