Besta77 09.03.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, Ja mam wolk in .... Pozdrawiam Dzięki za informacje Niestety stanęłam przed kolejnymi problemami i chyba walk in muszę sobie wybić z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 15.03.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jaki problem napisz może coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 15.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jaki problem napisz może coś poradzimy Dzięki za dobre chęci Już się zwierzałam tutaj http://forum.muratordom.pl/lazienka-nie-moge-wstawic-kabiny-jak-obudowac-wanne-help,t182652.htm Generalnie ze względów technicznych odpada mi jakakolwiek kabina niezabudowana całkowicie, bo nie może woda lać się po ścianie/kaflach itd. Dzisiaj nawet obdzwoniłam kilku producentów czy do kabiny walk in nie dałoby się dorobić tylnych ścianek (wiem - brzmi absurdalnie ) ale niestety, nie da się.. Na razie stanęło na takiej kabinie zabudowanej http://photos03.istore.pl/7421/photos/big/790202.jpg Może się sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 16.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja też robię walk-in'a i zaczyna mnie martwic troche to chlapanie, zwłaszcza ze kabinę mam tuż przy drzwiach tarasowych i pewnie będzie chlapac na drzwi. Ale coż tego juz nie zmienię, co kabiny z drzwiami nie wcisne Ktoś zasugerowal maty elektryczne i bardzo spodobał mi się ten pomysł musze sprzedać go męzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 17.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no w przypadku kabiny king walk nie ma mowy o kropli wody na posadzce czy sciane poza nia. Ja mam http://www.e-millennium.pl/product_info.php?products_id=602&topSsid=a84241e91ee4556b69a279d2f1bd7310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 28.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Podbijam wątek. Czy przez dwa lata przybyło nowych użytkowników walk-inów, czy trend porzucony?Ostatnimi czasy korzystałam z prysznica takiego jak na zdjęciu, i może to przez odpowiednią długość tafli, łazienka nie była zalana, ani nawet zachlapana. http://img547.imageshack.us/img547/2156/dsc0447rp.jpg Czy posiadacze pryszniców wypowiedzą się jak z użytkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 28.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Prysznic na zdjęciu jest zamykany, więc dlaczego łazienka miałaby być zalana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 28.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Zeberr, bo na czas kąpieli nie była zamykana oczywiście ; ) tak dla wypróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja mam dwie walk-in-uzywamy 14 miesiecy i jestesmy BARDZO zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
now77ak 26.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zeberr, bo na czas kąpieli nie była zamykana oczywiście ; ) tak dla wypróbowania. Jakie wymiary dokladnie ma ta kabina ? Spadek jest na calej lazience czy tylko w kabinie? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta.krzysiak 04.07.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Bardzo ładnie to wygląda. Pytanie z innej beczki - co to za kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwd89 03.12.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 odkopuje temat, prośba do użytkowników żeby podawali jak najwięcej szczegółów. u siebie w niewielkiej łazience chcę zastosować kabinę walk-in o rozmiarach 145 x 100 tzn. szkło 100cm + szkło 45cm (pięciokątna). Bez brodzika i drzwi, spadek na całości 2 stopnie w strone odpływu liniowego 90cm. Posadzka w łazience i w tym też pod prysznicem podgrzewana podłogówką. Ta mata elektryczna na lato mi się nie widzi. Na posadzce żywica (żadnych fug). Jestem przed wylewkami więc mogę od razu zrobić dylatację pod ściankami prysznica. (prowadnica czy jak to się zwie na szkło będzie umieszczona nad sznurem dylatacyjnym czyli całkowicie pod posadzką . Deszczownica 40x40cm. Martwi mnie tylko czy przy kąpielach moja łazienka nie będzie cała pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 04.12.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Jeśli spadek jest na całości powierzchni to nie powinieneś się o to absolutnie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciupapac 03.01.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jeśli spadek jest na całości powierzchni to nie powinieneś się o to absolutnie martwić. Zupełnie sie zgadzam z poprzednikiem . Do małych łazienek kompletnie odpada .Moje zdanie im mniej części i profili tym gorzej z zachowaniem czystości (kamień i osad z mydła) . Przy takich kabinach będzie sie chlapać gdzie nie ma szyby a mam wydzierżawione u żony podłoge na prysznic walk in 160x90 i spadek jest na całej długości 160cm . Mam 195 cm wzrostu i jestem płytkarzem w niemczech maksymalna odległość na jaką sie chlapie to 150cm (dodałem zapasu 10cm) do tego szyba 120x200 zupełnie wystarczająca jak ktoś chce można dłuższą zamomntować do tego spadek 3cm na całej długości i deszczownica zamontowana w suficie podwieszanym o wym 30x30 umiejscowiona na srodku wymiaru 90x90cm. odpływ ścienny Viega Vario 90cm do tego ogrzewanie podłogowe również w prysznicu upoor minitec (zabiera tylko 1,5cm wysokości - robione w starym budynku bez konieczności skuwania wylewki ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts