Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Murator 1/2004 - nasi znajomi z Forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak właściwie to kto jest kto - bo ja rozpoznałem Jasia i Jasiową, a reszta jest dla mnie tajemnicą?

Pozdrawiam

Mam nadzieję, że się nie narażę... :-? :roll: :wink:

str. 34 - magmi z mężem i pociechami,

str. 35 - Agacka z mężem i pociechami,

str. 37 - kgadzina z żoną Gosią (nie Ewą) i pociechami,

tajemnicą pozostaje dla mnie str.36... :roll: :roll: :roll: ???

Witam wszystkich forumowiczów!

Na specjalne życzenie odzywa sie strona "bardzo tajemnicza" strona 36!!!

Jedyny model 2+0 w całym towarzystwie, faktycznie. Jednak zapewniam że trwają intensywne prace nad powiększeniem modelu i dostosowaniem go do ogólnie panującej normy :wink:

Faktycznie nie udzielamy się aktywnie na forum jako "pisarze", ale jesteśmy skrupulatnymi czytelnikami prawie wszystkich wątków i nalezy to do jednych ze stałych punktów rozkładu dnia.

Niestety ale przemiły Pan Redaktor równiez i mi przekręcił imię bo mam na imię Joanna a nie Anna. No cóż ..... może to jesienne rozkojarzenie :wink:

Przyznam szczerze że mnie najbardziej rozbawił tytuł artykułu bo pamiętam że rozmowa z P. Palplińskim była prowadzona na temat marzeń związanych z domem: dlaczego dom, skąd pomysł itd. :o wiec nie wiem skąd ten tytuł.

Pozdrawiam

PS Osobiście sądzę że posiadanie domu nie kwalifikuje mnie automatycznie do klasy średniej, tak naprawdę to przecież powinien być standard i minimum na jakie powinni sobie uczciwi ludzie pozwolić. Tym bardziej że większość opiera sie na długoletnich kredytach.

No to i ja wreszcie dowiedziałem sie kto jest kto na tych stronach muratora, a swoja droga pozostanie dla mnie chyba do konca zycia niepojętą tajemnicą w jaki sposób znalazł się w tym muratorze kawałek mojego dziennika. Podejrzewam że chyba odbyło się to metodą losowania i trafiło na mnie

pozdrawiam

Hej. Teraz już wszystko wiadomo kto jest kto imiona poprzekręcane, ale w przedświątecznym i sylwestrowym szaleństwie można wybaczyć :wink:

Maksiu a może porostu twój dziennik jest ciekawy.

Pozdrawiam Wszystkich i oby nam się darzyło w tym Nowym Roku 2004.