AgnesK 06.01.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 A czy ktoś uświadomi mnie w kwestii str. 38/9....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.01.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 AgnesK: W Szczecinie jak na Zachodzie? (szczerze nie wiem skąd ten tytuł) To my Nasza Akacja Kochana - Jasiu i Joasia Jasia. Prawdę mówiąc mam takie same wątpliwości co Aśka z postu trochę niżej. Mieliśmy rozmawiac z Panem redaktorem o marzeniach, dlaczego dom, dlaczego tam a nie gdzie indziej, jakie plusy i minusy budowania. A w rezultacie powstał artykuł tylko o pieniądzach i za co spłacić kredyt. Trochę szkoda - ale jak powiedział Jasiu - niezbadane są wyroki Redakcji W każdym razie bardzo miły prezent pod choinkę dla rodzinki i dla nas. Dzieci powiedziały, że może być. Są obydwa koty, pies, my i dom. Zaakceptowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 06.01.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 No to już chyba komplet Wszyscy dobrowolnie się zdeszyfrowali. My tez akurat bardzo chcieliśmy uciec od tematów "finansowych" ale Pan Redaktor był bardzo dociekliwy ...no cóż taka jego praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Mnie też proszono o wypowiedź na powyższy temat ..... ale cóż nie zakwalifikowałam się Nawet ogrodzenia nie mamy jeszcze (ale marzenia to też mamy duże.. ) Ale na wiosnę.. to się będzie działo.. Joasiu Jasia, dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.01.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Przepraszam za przekręcenie imiom. Nie wiem skąd się to wzięło, skoro teksty wysyłałem do zainteresowanych. Rozmawialiśmy o marzeniach. Marzą ludzie, którzy dopiero chcą, by coś się w ich życiu spełniło. A w moich rozmówcach spotkałem ludzi czynu - oni nie marzą, oni budują. To i temat trochę się zmienił. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za bardzo miłą współpracę.Andrzej T. Papliński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Marzenia są fajne ale my jeszcze chcemy je zrealizować i mam nadzieje że nam się uda jak się udało zrealizować te które były do tej pory. I też niedługo bedziemy czynić na swoich działkach prawda AgnesK ? Pozdrawiam Aga. Od czegos tzreba zacząć więc najlepiej od marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.01.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Nikogo nie znałam, ale miło poznać.Życzę spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 07.01.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Przyznam szczerze że ja tekstu nie dostałam. Ale u mnie pomyłka jest niewielka bo to tylko dwie dodatkowe literki przed imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 08.01.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Forumowicze na łamy Muratora!! Redakcjo tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.01.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 czyli jakaś tam namiastka Księgi Domów Forumowiczów. Czyż nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 08.01.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Super pomysł z tą Ksiega, poczekajcie jeszcze tylko do jesieni jak skończę swój żeby ładnie wyglądał na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 08.01.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Proponuję popełnić "Księga Forumowiczów - Poradnik od marzenia po parapetówę" - myślę, że przy naszym współudziale byłby to bestseller wydawniczy.Jest to [Forum] kopalnia wiedzy.Pchelek (2+2 - odchowane [ale bez planów na 2+2+1)] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.01.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Aśka, Pchełek to to jest najlepsze miejsce, aby to poprzeć: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15416 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 08.01.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Jesli ma być aż do parapetówki to odrazu z przepisami na drinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.01.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 No i na leczenie kaca, jeśli te wszystkie parapetówki przetrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 09.01.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 No jak dorzucimy jeszcze jakieś zakąski to wyjdzie Książka Kucharska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.01.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Asiu, a czy w porządnym domu Forumowicza nie powinna być porządna książka kucharska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 09.01.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Oj chyba jestem nieporządnym forumowiczem, bo nie mam Ale mam za to po teściach "Żywienie zbiorowe studentów" (nie mam pojęcia skąd to wzięli ) więc chyba na takie duże imprezy się nadaje. PS.A tak na marginesie: jak sobie przypomne jedzenie na mojej stołówce studenckiej to..... tam się chyba tą książką nieposługiwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Posłuchajcie.. a może spróbujemy obstawiać kto będzie w następnym numerze muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Teraz Maksiu będziemy licytować a kto zgadnie to co dostanie, będą nagrody? Bo ja mam pewne typy. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts