Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Murator 1/2004 - nasi znajomi z Forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

AgnesK: W Szczecinie jak na Zachodzie? (szczerze nie wiem skąd ten tytuł) To my :) Nasza Akacja Kochana - Jasiu i Joasia Jasia. Prawdę mówiąc mam takie same wątpliwości co Aśka z postu trochę niżej. Mieliśmy rozmawiac z Panem redaktorem o marzeniach, dlaczego dom, dlaczego tam a nie gdzie indziej, jakie plusy i minusy budowania. A w rezultacie powstał artykuł tylko o pieniądzach i za co spłacić kredyt. Trochę szkoda - ale jak powiedział Jasiu - niezbadane są wyroki Redakcji :)

W każdym razie bardzo miły prezent pod choinkę dla rodzinki i dla nas. Dzieci powiedziały, że może być. Są obydwa koty, pies, my i dom. Zaakceptowali :)

Przepraszam za przekręcenie imiom. Nie wiem skąd się to wzięło, skoro teksty wysyłałem do zainteresowanych.

Rozmawialiśmy o marzeniach. Marzą ludzie, którzy dopiero chcą, by coś się w ich życiu spełniło. A w moich rozmówcach spotkałem ludzi czynu - oni nie marzą, oni budują. To i temat trochę się zmienił.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za bardzo miłą współpracę.

Andrzej T. Papliński

Marzenia są fajne ale my jeszcze chcemy je zrealizować i mam nadzieje że nam się uda jak się udało zrealizować te które były do tej pory. :)

I też niedługo bedziemy czynić na swoich działkach prawda AgnesK ? :wink:

Pozdrawiam Aga.

Od czegos tzreba zacząć więc najlepiej od marzeń. :lol:

Oj chyba jestem nieporządnym forumowiczem, bo nie mam :oops:

Ale mam za to po teściach "Żywienie zbiorowe studentów" (nie mam pojęcia skąd to wzięli :o ) więc chyba na takie duże imprezy się nadaje.

PS.A tak na marginesie: jak sobie przypomne jedzenie na mojej stołówce studenckiej to..... tam się chyba tą książką nieposługiwali :wink: