Teska 21.01.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Krystian a skad wiedziałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.01.2004 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Tesko - lata praktyki i obserwacji oraz żyłka hazardzisty nakazały mi wytypować Ciebie (i jeszcze jedną przesympatyczną osobę, ale nie wszyscy chcą aby na nich stawiano więc ostałaś się jedyna...) Pogratulować uporu i konsekwencji w działaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2004 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 do zobaczenia w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.01.2004 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 już za niecały miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Hip, hip, hura dla wszyskich o których mówią artykuły muratora co ja będę czytać jak skończę budować bo czytanie muratora może być niebezpieczne - zacznę nie daj Bóg coś przerabiać i mąż mnie z domu wyrzuci (bo na dzisiaj ma dość moich ciągłych przeróbek) hi, hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts