jajmar 19.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Afer od jakogoś czasu mamy do wyboru do koloru. Mnie zastanowiły dwie sprawy w sumie one sie łaczą. Nie chce wnikać czy osoby są winne czy nie. To mam nadzieje ktoś wyjaśni znaczy sąd.Dokąd agent wkręcał P.Sawicką media tu między innymi mysle o TVN cieszyły się że wpadła "oszustka" i ogółnie ktoś bardzo groźny. Kiedy agent uderzył w ich redakcyjną koleżanke po ~2 tygodniach ciszy zaczeła sie obrona przez atak na agenta. Wiedzą już o nim wszystko mówie o jego metodach o tym czym jeździ jak sie ubiera itd. A Weronika to taka "czuła i biedna osoba" zaufała agentowi. Czemu nikt nie krytykował tych samych metodwcześniej, czemu nikt nie dochodził kto to dlaczego i w jaki sposób to osiągnął? Druga kwestia dokąd służby podsłuchiwały polityków dzinnikarze zacierali ręce. Podsłuchali Pana Rymanowskiego i już media robią z tego afere. Pan Rymanowski twierdzi na antenie że ABW (pan wice szef) wykorzystał do "ataku" na jego osobę urzadzenia i mozliwości jakie daje akurat wykonywany zawód. Nie dostrzega tego że sam robi to samo. Ma mozliwości pokazania sie milionom ludzi i mówienie o swoim problemie i wykorzystuje to. Od kilku dni widzę, słysze ciągle o tym jak go podsłuchali. Że coś z tym trzeba zrobić. Gada o tym z pudłą do mnie i gada do polityków. Nie trwierdzę że ktoś robi dobrze podsłuchując dziennikarzy, tylko dlaczego dziennikarze do obrony używaja też swoich stanowisk? Jakie możliwości obrony ma zwykły, lub akurat nie lubiany w mediach człowiek, nie ważne z jakiej jest opcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jakie możliwości obrony ma zwykły, lub akurat nie lubiany w mediach człowiek, nie ważne z jakiej jest opcji ? No takie proste pytanie, po takim długim wstępie!!! Żadne, oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 19.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Popieram przedmówcę, oczywiście żadne. Podobnie było z aresztowaniem Polańskiego. Gdyby aresztowano zwykłego Kowalskiego, to nikt by nawet pewnie o tym nie wiedział, a na pewno nikt by go nie bronił, tak jak zakłamane środowisko aktorskie.Ale cóż poradzić, to jest Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 19.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Media to jest IV władza (obok wiadomej ustawodawczej, wykonawczej i sądowniczej). Dlatego kto ma media po swojej stronie może wszystko, a kto przeciw może być bardzo szybko zniszczony. Niestety tak naprawdę niezaleznych mediów to chyba ze świecą szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 19.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 O " Dżizas" ..obudzili się dopiero i stwierdzili ,że żyja w ' republice bananowej"Jak Kalemu ukraść to żle , ale jak Kali ukraść ...to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Po to właśnie każdy komputer ma mikrofon a niektóre nawet kamerę, żeby Was oglądać i podsłuchiwać gdy surfujecie po necie. Nawet jak wyłączycie komputer,to i tak wszystko widzi i słyszy. Można temu zapobiec zarzucając szmatę na monitor albo najlepiej wyciągając wszystkie kable z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Po to właśnie każdy komputer ma mikrofon a niektóre nawet kamerę, żeby Was oglądać i podsłuchiwać gdy surfujecie po necie. Nawet jak wyłączycie komputer,to i tak wszystko widzi i słyszy. Można temu zapobiec zarzucając szmatę na monitor albo najlepiej wyciągając wszystkie kable z sieci. u mnie nawet blacha nie pomaga. Ta kamera (bezprzewodowa) widzi tez przez blachę. Dopiero 3 ściany co nieco osłabiają. Tyle, żem mało interesujący, chyba że dla geriatrofilów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.10.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 O " Dżizas" ..obudzil się dopieroi się i stwierdzili ,że zyja w ' republice bananowej" Jak Kalemu ukraść to żle , ale jak Kali ukraść ...to OK. To do mnie? Nie nie obudziłem, od dawna wiem ze są równi i równiejsi. Ale w ostanim czasie zachownie niektórych równiejszych jakby sie nasilaiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts