Gość 30.12.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 mam problem tego rodzaju ze aktualnie mam dzialalnosc gospodarcza ale od 1.01.2004r zawieszam i mam 1 licznik elektryczny na dom i na dzialalnosc i czy po zawieszeniu dzialalnosci moge ubiegac sie o nowy licznik elektrycznyi zmiana taryf a moze ktos ma pomysl jak wyrwac od nich nowy licznik, a dodam jeszce ze ze licznik ma byc przepisany na nowego uzytkownika domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 30.12.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Wszystko jest opisane w "Taryfie" danego zakładu energetycznego zatwierdzonej przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki - zarówno prawi obowiązki. Można ją ściągnąć ze strony internetowej danego zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts