to_ja_to 19.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kopiuję z molosów:REX to mieszaniec doga z wilczurem ?? , mieszka obecnie w hotelu i bardzo długo czeka na dom... Został zgłoszony do stowarzyszenia Dogi-Adopcje jako dog niemiecki, ale niestety nie jest nawet psem w typie Dlatego ludzie chętni na adopcję doga nie są nim zainteresowaniREX to bardzo żywiołowy pies, potrzebuje konsekwentnego właściciela, który będzie poświęcał mu sporo czasu i zapewni mu sporo ruchu. REX nie toleruje innych zwierząt, tylko wybrane. Przyjaźni się np z bokserką. Jest psem młodym, został oddany zupełnie niezsocjalizowany. Trafił pod opiekę pań,które pracowały nad jego zachowaniem i ułożeniem i teraz jest lepiej. Jest bardzo wpatrzony w człowieka, wręcz oczekuje żeby od niego dużo wymagać.Chętnie pracuje nad posłuszeństwem i opanowaniem temperamentu.Może znajdzie się ktoś kto go przygarnie,lub zna kogoś kto mógłby i chciałby...to pies który może dać dużo radości. Z relacji jego opiekunek tymczasowych jest psem który uwielbia sie uczyć. Jest wpatrzony w człowieka niesamowicie.Na pewno świetnie sprawdził by się przy stróżowaniu. Mógłby doglądać terenu. Najlepiej gdyby był sam bez innych zwierząt.A oto Szalony REX http://images38.fotosik.pl/153/22fa1a29baadea10med.jpg http://images50.fotosik.pl/157/d022864a3445a2a9med.jpg wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na [email protected] - przekieruję dalej do osób bezpośrednio zajmujących się Rexem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 19.10.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 byłabym zapomniała - łańcuch nie wchodzi w grę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 21.10.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 podnoszę - czy naprawdę nikt nie jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu12 21.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nie moge fotek odpalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 21.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 http://images38.fotosik.pl/153/22fa1a29baadea10med.jpg http://images50.fotosik.pl/157/d022864a3445a2a9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 22.10.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 bardzo dziękuję za wstawienie fotek, katya1984 mi coś nie wyszło Rex nadal czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 23.10.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 przypominamy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 piękny Rex ! a gdzie obecnie mieszka - znaczy w jakim miescie ?ja nie dam rady , mam juz 2 psiaki - ale popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 24.10.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 szczerze mówiąc nie wiem, gdzie aktualnie jest, ale się dowiem i napiszę poza tym, jeśli znajdzie się chętny, pewnie będzie możliwość dowiezienia psa tu jeszcze najnowsze info o Rexie: "oto najnowsze informacje o Rexie od Pań z hoteliku: …"Witam z Psiej Krainy. Reks jest szczególnym psem i nie dla każdego. Jego przyszły właściciel musi być bardzo odpowiedzialną i konsekwentną osobą. To pies, który ma w sobie wiele energii ,chętnie pracuje z człowiekiem(poddaje się szkoleniu ),chętnie i z wielkim zapałem wykonuje wyuczone komendy. Nie jest to pies, i tu sorry za określenie, do dziubdziania. Musi mieć konkretnego przewodnika o zrównoważonym charakterze i takiego, który nie pozwoli się przez niego zdominować. Jest to jeszcze młody psiak i ma też szczenięce zachowania. Potrafi biegać za aportem do upadłego i tym można zdobyć jego sympatie. Jest nieufny w stosunku do obcych ale ta nieufność trwa krotko. Zdecydowanie woli kobiety. Jeżeli chodzi o suczki, to miał w hotelu taką zaprzyjaźnioną bokserkę. Natomiast nic nie wiemy o jego zachowaniu w stosunku do kotów, bo te omijają nasz hotel z daleka. Tak w wielkim skrócie.”… I jeszcze dodatkowe informacje: …”Witam,. Co do zachowania Rexa wobec suczek - do tej pory wybiera towarzystwo, nie na każdą sunię reaguje przyjacielsko. To duży raptus , najpierw atakuje , potem wącha -nie każda suczka ma tak mocne nerwy , żeby to wytrzymać . Koty? Nie było tu takiej możliwości , koty nas nie odwiedzają . Trzeba mieć świadomość , że to duży i silny pies. Oczywiście dużo zyskuje przy bliższym poznaniu .”…" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 30.10.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Rex znajduje się w hoteliku pod Gliwicami i wciąz wyczekuje na dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 03.11.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 podnoszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts