Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomieszczenie gospodarcze - pomóżcie zagospodarować

morfeusz1

Recommended Posts

mnie też się podoba :D

nie umiem tego tak ładnie zaprezentować jak Asiek i Jacuś, ale wszędzie tam gdzie nie będzie kuwety zrobiłabym szafy do ziemi, a nad kuwetą może blat?, a nad nim wiszące szafki tak jak to Asiek i Jacuś narysowała.

morfeusz1, a co to są zabezpieczenia, o których piszesz " kupię chyba jakąs ochronę przed zamknięciem,, taką jak dla dzieci "

mnie też się podoba :D

nie umiem tego tak ładnie zaprezentować jak Asiek i Jacuś, ale wszędzie tam gdzie nie będzie kuwety zrobiłabym szafy do ziemi, a nad kuwetą może blat?, a nad nim wiszące szafki tak jak to Asiek i Jacuś narysowała.

morfeusz1, a co to są zabezpieczenia, o których piszesz " kupię chyba jakąs ochronę przed zamknięciem,, taką jak dla dzieci "

tak jak napisała artmag - chodzi o takie kliny. Blatu raczej nie zrobię, bo szkoda mi trochę miejsca, wolę wszystko zamykane :wink: jakby było większe to taki blat super sprawa, no ale z metrażem nie wygram.

artmag - miseczki postawię chyba jednak własnie obok kuwety, bo myslałam nad zaproponowanym miejscem obok pralki i doszłam do wniosku, ze ja zbyt czesto piorę, by tak często przesuwac miseczki, a poza tym wydaje mi się też, że jak by pralka cicha nie była, to jeśc obok takiego wirującego potwora, to chyba nic przyjemnego, :lol: :wink: