Asiek i Jacuś 21.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Na zdrowie! Tobie i kotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 21.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 mnie też się podoba nie umiem tego tak ładnie zaprezentować jak Asiek i Jacuś, ale wszędzie tam gdzie nie będzie kuwety zrobiłabym szafy do ziemi, a nad kuwetą może blat?, a nad nim wiszące szafki tak jak to Asiek i Jacuś narysowała. morfeusz1, a co to są zabezpieczenia, o których piszesz " kupię chyba jakąs ochronę przed zamknięciem,, taką jak dla dzieci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 21.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Myslę, że Asiek i Jacuś zrobiła dobra robotę. Ja proponowałabym jednak miseczki koło kuwety, (tak jak chciałaś) a nad nimi wiszące szafki. A te zabezpieczenia to pewnie kliny pod drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 21.10.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 mnie też się podoba nie umiem tego tak ładnie zaprezentować jak Asiek i Jacuś, ale wszędzie tam gdzie nie będzie kuwety zrobiłabym szafy do ziemi, a nad kuwetą może blat?, a nad nim wiszące szafki tak jak to Asiek i Jacuś narysowała. morfeusz1, a co to są zabezpieczenia, o których piszesz " kupię chyba jakąs ochronę przed zamknięciem,, taką jak dla dzieci " tak jak napisała artmag - chodzi o takie kliny. Blatu raczej nie zrobię, bo szkoda mi trochę miejsca, wolę wszystko zamykane jakby było większe to taki blat super sprawa, no ale z metrażem nie wygram. artmag - miseczki postawię chyba jednak własnie obok kuwety, bo myslałam nad zaproponowanym miejscem obok pralki i doszłam do wniosku, ze ja zbyt czesto piorę, by tak często przesuwac miseczki, a poza tym wydaje mi się też, że jak by pralka cicha nie była, to jeśc obok takiego wirującego potwora, to chyba nic przyjemnego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts