JANINKI-AMORKI82 20.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Monah na tych drzwiach z drzewem to nie wzór jest piaskowany,tylko tło. Ty też masz tak ,czy odwrotnie zamowiłaś? Tak sobie jeszcze myślę i dochodzę do wniosku ,ze takie drzewo jak twoje to będzie bardzo trudno nakleić- dużo drobnicy. Drzewo Życia chyba łatwiej dokładnie nakleić. Może gdzieś w salonie znajdzie się miejsce na to drzewo na obrazie. Też chyba fajny pomysł? nie ma aż takiego znaczenia przy naklejaniu czy dużo drobnicy czy nie bo nakleja się to w całości a potem zdejmuje z wierzchu folię transportową (i tu przy drobnicy po prostu trzeba bardziej uważać) i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Monah ,a które dokładnie zamawiałaś? Nie pomyślałam żeby ściągnąć samą taflę szkła. Naklejka będzie w takim razie bardziej widoczna. Jak mi sie znudzi zmienię. Tylko czy zrobią mi taką naklejkę Jesli możesz napisz, ile płaciłaś za samą tafle szkła. zrobią, zrobią tylko wzoru musisz poszukać dokładniejszego (najlepiej czarny na białym tle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts