Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyli w kazdym pomieszczeniu lącznie w pokojami u góry podłogówka i zero kaloryferów?

czy mozna położyc wykladzine czy aby specjalne panele?

witam

podłogówkę mam wszędzie po za pokojem na dole (jest to nasza sypialnia)

kaloryfery mam 4 szt , pod schodami w pokojach na poddaszu, w sypialni, i drabinki w łazienkach :)

na poddaszu miałem wykładzinę na filcu - przy podłogówce było ok :)

teraz mam tam zwykłe panele na piance i nie widzę różnicy :)

pozdrawiam

I u mnie też są zachody słońca - zasadniczo to w sumie codziennie :p

[ATTACH=CONFIG]396551[/ATTACH]

witam

nie no pięknie - piękny zachód słońca - ...:D :D :D :D :D

* za każdą "trzydziestoczwartą" zetką zachodzi słońce :)

pozdrawiam

Edytowane przez swirek100

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Jak się trzymają i gdzie kupowałeś (internet czy market)? Pytam ponieważ jestem na etapie tarasu i waham się pomiędzy kostką, a deskami kompozytowymi.

Jeśli można to proszę o zdjęcia.

Pozdrawiam

20171102_112853.jpg

Sorki ze tak długo, kupione w markecie.Nic się nie dzieje na wiosnę mycie karcherem i tyle obsługi.

Dziś w deszczu zrobiłem fotkę .Polecam jak najgrubsze,firma mniej ważna. Mam je 2 sezon i jestem zadowolony.

Edytowane przez Delphion1

• 3 weeks później...

Witam szanownych Forumowiczów!

Przymierzamy się do budowy, póki co Z34 bije na głowę inne projekty.

Na chwilę obecną mamy kilka pytań do osób które budują/ już mieszkają:

- W ile osób mieszkacie w tym domku? czy ekipa "czterej pancerni i pies" wygodnie się pomieści ? (narazie jesteśmy my i 2 dzieci ale niewykluczone jest i 3, pies ma już zaklepane miejsce pod schodami :) )

- czy gdzieś w okolicy Bielska - Białej, Cieszyna, Oświęcimia ktoś chciałby się pochwalić jak dom wygląda w realu?

pozdrawiamy :D

Witam. Plan na ten rok został osiągnięty, czyli uzyskane pozwolenie na budowę. Jak widać wprowadziłem trochę zmian w projekcie (rysunki w linku). Obecne koszty to około 7000 zł. Firma "posesja" z Malborka która robiła nam adaptacje, projekty przyłączy oraz umowy to 6300 w tym projekt (robili oni za nas wszystko my tylko podpisywaliśmy umowy i odebraliśmy decyzje na budowę) . 700 zł to mapa do celów projektowych. Kierownik budowy 3000 zł ale jeszcze pieniędzy nie wziął ;) Mam nadzieję że na wiosnę wszystko jakoś ruszy bo teraz jest strasznie mokro.

Podaje link do strony gdzie mam nadzieję będę dodawał zdjęcia i jakieś wpisy ale to się okaże czy będzie potem czas i chęci ;)

https://z500.pl/plac-budowy/Z34/2559/z34-zulawy/wpis/22059.html

witam

cieszę się że będziecie mieli garderobo/schowek na piętrze i okienko w dolnej łazience też mojego pomysłu :D

powodzenia

ja niestety z swoją z34 będę musiał niebawem się pożegnać ........ :( :(

Wiele zmian w moim projekcie nastąpiło po przeczytaniu forum między innymi twoich postów. Na pewno ten projekt można zmieniać na wiele sposobów to tylko zależy o indywidualnych upodobań i potrzeb inwestora. Dom sprzedajesz bo np. się wyprowadzasz czy może nie spełnia twoich oczekiwań?