swirek100 17.01.2018 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 [ATTACH=CONFIG]178774[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178775[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178777[/ATTACH] Prosze bardzo i powodzenia. PS.Nie zapomnijcie pomagać kolejnym "nowym budowlańcom" itd. 2/2 podbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 17.01.2018 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 [ATTACH=CONFIG]178770[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178771[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178772[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178773[/ATTACH] Podaje zestawienia materiałów na budowę domku o które jestem proszony i tutaj podziękowania nie dla mnie, ale dla Świrka proszę kierować, który je zrobił i rozesłał każdemu potrzebującemu. 1/2 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp3cjal 19.01.2018 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Robota ruszyła pełną parą tu jest zestawienie pełnych kosztów mojego projektu na dzień dzisiejszy https://z500.pl/plac-budowy/Z34/2559/tablica/z34-zulawy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaSzymon 23.01.2018 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Powoli do przodu Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Paulina&Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 31.01.2018 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Bardzo prosze o informacje osoby ktore maja ogrzewanie podłogowe czy układaliście na psaszce zabezpiezcenie izolacje tj. dysperbit, papa izolacyjna , foli i styropian podłogowy czy poz. 1 i 2 nie stosowalisci e każy ma inne zdanie , niektorzy sąszą że przy założeniu paneli bedzie czuc zpach bo jest dylatacja przy scianie i nie będzie tak wszystko przygegać jak przy kag7flach na podłoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 31.01.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 na styropian filia i rurki pod ogrzewanie. przepraszam za błędy ale jestem po ciezkiej chorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M21719512187 01.02.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Bardzo prosze o informacje osoby ktore maja ogrzewanie podłogowe czy układaliście na psaszce zabezpiezcenie izolacje tj. dysperbit, papa izolacyjna , foli i styropian podłogowy czy poz. 1 i 2 nie stosowalisci e każy ma inne zdanie , niektorzy sąszą że przy założeniu paneli bedzie czuc zpach bo jest dylatacja przy scianie i nie będzie tak wszystko przygegać jak przy kag7flach na podłoge. U mnie warstwy jak poniżej. Nie wiem czy dobre czy nie ponieważ nie jestem fachowcem. 1. Chudy beton na gruncie, 2. dyspersyjny (wodny) podkład pod papę, 3. papa ICOPAL Fundament 4.0, 4. folia budowlana (podobno na ICOPALA nie trzeba foli ale dałem dla spokoju), 5. styropian, 6. folia z warstwą aluminium pod rurki ogrzewania podłogowego (jedni uważają, że warto inni, że pieniądze wyrzucone w błoto), 7.wylewka (niestety zwykła, a nie anhydrytowa). Podłoga zrobiona od 3 lat, grzana rok i na razie nic nie czuć i raczej nie będzie czuć. Najważniejsze to podkład/grunt BEZ rozpuszczalników i dobra papa. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 04.03.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 My nie dawaliśmy papy, wielu wykonawców uznaję to za przerost formy nad treścią.U nas wyglada to tak:1. Chudziak.2 Folia czarna gruba, z atestem3. Styropian.4. Folia pod podłogówkę.5. Posadzka z zatopionymi rurkami podłogówki.Małą uwaga - nie dajcie się naciągać na podwójne zbrojenie posadzki! Mam tu na myśli zbrojenie rozproszone w postaci włókien polipropylenowych + dodatkowo siatka stalowa. Jest to totalnie bez sensu, daje się albo jedno albo drugie.My mamy same włókna nic nigdzie pękło, a miałem czas to obserwować gdyż od wylania di ułożenia podłóg minęło dobre 8 miesięcy w ty zima więc i podłogówka też popracowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 04.03.2018 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 dzięki za informację, obecnie robimy podlogówkę jutro koniec. Posadzka no właśnie nie wiem jak to jest ze zbrojeniem bo niw słyszałam o tym a gościu który to będzie robił to nic nie mówił, czyli co ma coś położyć, bo na filmikach z youtoba nic nie ma o zbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 06.03.2018 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 posadzka na dniach wszystko ustalone cena 28 zł , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 13.03.2018 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 podłogi zrobione, mam pytanko czy ktoś ocieplał poddasze pianą , czy warto niz wełną i jak to sie sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 25.03.2018 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 30 zł za m2 piany to chyba dobra cena u mnie w okolicy to 50-58 po świętach będą działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratciszek 26.03.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jest tu kto, to forum juz zamiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 26.03.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jestem jestem Nie znam obecnych cen więc się nie wypowiadam ale piana jak najbardziej na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp3cjal 09.04.2018 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 https://z500.pl/plac-budowy/Z34/2559/tablica/z34.html Tak powoli się buduje już prawie 100 tyś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 14.04.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 No cóż pieniądze idą i nie da się inaczej ...bardzo Wam kibicuję i czekam na finał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 30.04.2018 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Dzień Dobry wszystkim Zetkowcom jak tam wasze budowy ? coś wątek strasznie zamarł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delphion1 03.05.2018 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Nie ma Cię to i zamarł a może inne projekty ludzie wybierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barszcz Biały 04.05.2018 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 (edytowane) Nie ma Cię to i zamarł a może inne projekty ludzie wybierają? Czasem zaglądam. U nas dom wykończony, teraz prace wokół. Powoli konsekwentnie. W blogu więcej - też mieliśmy lekki zastój przez ostatnie pół roku W planach na ten rok: odwodnienie z rynien i wykopanie studni - już zrobione / w trakcie zasypywania opaska z bruku, wyłożenie płytami tarasu, wykonanie schodów z tarasu itp - w trakcie jak trochę szekli zostanie to może coś więcej Edytowane 4 Maja 2018 przez Barszcz Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barszcz Biały 24.05.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Czasem zaglądam. U nas dom wykończony, teraz prace wokół. Powoli konsekwentnie. W blogu więcej - też mieliśmy lekki zastój przez ostatnie pół roku W planach na ten rok: odwodnienie z rynien i wykopanie studni - już zrobione / w trakcie zasypywania opaska z bruku, wyłożenie płytami tarasu, wykonanie schodów z tarasu itp - w trakcie jak trochę szekli zostanie to może coś więcej no i odwodnienie rynien gotowe. Teraz zasypujemy i wyrównujemy temat. Następny bruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts